Jobopslag

Kampagnekoordinator til Danmarks Indsamling

Røde Kors

www.rodekors.dk/

 • info@rodekors.dk
 • +45 35 25 92 00
 • Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, Danmark
Se profil  
Stilling: Kampagnekoordinator til Danmarks Indsamling
Ansættelses­forhold: Deltid/fuldtid
Ansøgnings­frist: 28.05.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 15.05.2019
Søg job  

Danmarks Indsamling ønsker at styrke den interne og eksterne koordinering af kampagnebudskaber, udgivelser, produktioner, deadlines, samarbejdspartnere m.m. med henblik på at sikre bedre intern sammenhængskraft og overblik, kampagnestyring og ekstern gennemslagskraft.

Vi søger derfor en selvstændig og erfaren kampagnekoordinator, der i dialog og samarbejde med Danmarks Indsamlings kommunikationsgruppe, erhvervsgruppe, øvrige arbejdsgrupper, eksterne konsulenter og projektleder kan sikre en fast hånd på roret.

Opgaven omfatter valg af eksterne samarbejdspartnere samt løbende dialog, samarbejde og leverancer med disse samt både intern og ekstern koordinering med de mange interessenter og leverandører.

Stilling er nyoprettet og baserer sig på ca. fem måneder med 10 timer pr. uge i perioden juni-november 2019 samt fuld tid i december 2019, januar og februar 2020. Du refererer til Danmarks Indsamlings overordnede projektleder og indgår i et løbende samarbejde med en kommunikationsgruppe, en koordinationsgruppe og Danmarks Indsamlings erhvervsgruppe. Du har også sæde i Danmarks Indsamlings overordnede styregruppe og forventes at bistå projektlederne med forberedelse til disse møder ift budgetlægning, tidsplaner, oplæg, præsentationer mm til hhv. orientering eller beslutning.

Der er intet fast arbejdssted, ligesom du forventes af være selvkørende og selvstændig i mange faser af din indsats. Jobbet kombineres gerne med dine andre opgaver og samarbejdsflader, så længe det ikke konkurrerer med Danmarks Indsamlings målsætninger.

Væsentlige arbejdsopgaver

 • At bistå kommunikationsgruppen og erhvervsgruppen i kampagneplanlægning og -eksekvering
 • Løbende at have dialog og leverancer med eksterne og interne samarbejdspartnere om Danmarks Indsamling samlede kampagne og afledte opgaver hertil
 • I samarbejde med andre konsulenter og ansatte at sikre overblik og forretningsgange og koordination på tværs af arbejdsgrupper og fra ’top-til-bund’ samt med andre samarbejdspartnere som DR, reklame-, presse- og mediabureauer.
 • Indgå i Danmarks Indsamlings erhvervsgruppe og sikre gennemførsel af eksterne kampagnetiltag og produktion af materialer tilpasset erhvervslivet
 • Deltage i koordinationsgruppens og styregruppens møder samt andre ad-hoc møder for at bistå projektleden med fremdrift af opgaver og gennemførelse af eventuelle nye tiltag.

Dine kvalifikationer

Vi søger en person, der

 • Er meget selvstændig, struktureret, ordholdende, opfølgende, troværdig og empatisk
 • Kan stilles med i høj grad selv at tilrettelægge og afvikle sin arbejdsindsats
 • Har erfaring med kampagner, kommunikation, Presse, SoMe/digitalt
 • Har erfaring med at samarbejde med reklame-, medie- og PR-bureauer som enten kunde eller ansat
 • Har tålmodighed og respekt for, at Danmarks Indsamling er et kunststykke, der kun kan lade sig gøre, fordi mange parter bøjer sig for at nå hinanden
 • Er vant til at færdes i en politisk ledet organisation
 • Er indstillet på at gøre det hårde arbejde, mens andre træffer beslutninger, man måske ikke er enig i eller kan se formålet med

Lønvilkår fastsættes efter forhandling, men vi er IKKE lønførende.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til projektleder for Danmarks Indsamling Stig Fog på mail@stigfog.dk / tlf. 23 67 42 04.

Ansøgning inkl. CV skal være modtaget senest den 28. maj kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes at foregå uge 23/24.

Tags: Røde Kors

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere