09.11.2018 | Navnenyt

Kasper Hjulmand tiltræder UNICEF Danmarks præsidium: ”Jeg er vokset op med, at man skal give noget tilbage"

Kasper Hjulmand, cheftræner i fodboldklubben FC Nordsjælland, tiltræder UNICEF Danmarks præsidium. Og et engagement for verdens børn falder ham helt naturligt:

”Jeg synes, vi bor i en del af verden, hvor vi er voldsomt privilegerede, og jeg er altid vokset op med, at man skal to ting: forsøge at blive et godt menneske og sørge for at give noget tilbage”.

”Jeg er vokset op med UNICEF i min barndom, og da jeg selv fik børn ville jeg gerne have, at det også blev en del af dem. Så vi er også Verdensforælder [faste månedlige støtter, red.] i UNICEF”.

”Jeg kommer jo fra sportens verden, og jeg kan huske, da Barcelona begyndte at spille med UNICEF på maven. Hvis vi skal gøre verden til et bedre sted, så skal vi sørge for at hjælpe så mange børn som overhovedet muligt”.

Privat gik Kasper Hjulmand for år tilbage ind i et projekt, hvor han stadig er ansat, FCN/Right to Dream, som udover at skabe resultater med et superligahold, handler om at hjælpe børn i bl.a. Vestafrika med at få en uddannelse ved at blande fodbold og undervisning. Nu glæder han sig til at hjælpe verdens børn i en endnu større skala sammen med UNICEF:

”Det giver utroligt meget mening, og jeg mener, at vi alle sammen har pligt til at give noget tilbage. Og når det handler om børn, så er man slet ikke i tvivl. Det er noget, vi skal gøre”.

Kasper Hjulmand tiltræder UNICEFs præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere