09.11.2018 | Navnenyt

Kasper Holten tiltræder UNICEF Danmarks præsidium: ”Det skærer i hjertet at høre om børn, der har det hårdt”

Kasper Holten træder ind i UNICEF Danmarks præsidium for at kæmpe for en vigtig sag. 

”Jeg kan ikke forestille mig ret mange sager, som det er vigtigere at kæmpe for end at børn får gode muligheder i en verden, hvor der er konflikter, katastrofer og problemer rigtig mange steder”.

”Når man selv har fået det privilegium at blive forælder, så skærer det i hjertet at høre om børn, der har det hårdt. Hvis jeg på nogen måde kan bidrage til, at børn kan få nogle bedre vilkår, så vil jeg gøre det med stor glæde”.

”Der er det fantastisk, hvad UNICEF kan på grund af sin størrelse, organisation og legitimitet verden over. Det er simpelthen en af de mest troværdige og handlekraftige hjælpeorganisationer i verden. Så det synes jeg er ekstremt vigtigt at støtte op om”.

Kasper Holten er tidligere operachef ved Royal Opera House i London og nu teaterchef/CEO for Det Kongelige Teater i København.

”Jeg arbejder i en verden, hvor vi laver teater, musik og fortæller historier. Hvis jeg kan være med til at fortælle gode historier om, hvorfor UNICEFs arbejde er fuld af mening, så vil jeg gerne det. Jeg vil gerne bidrage til, hvordan vi så stærkt som muligt kan få folk til at forstå, at UNICEF ikke bare er en stor fjern organisation med en lyseblå farve, men at der hvert eneste minut er børn, som bliver hjulpet af UNICEF verden over”.

Kasper Holten tiltræder UNICEFs præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere