18.04.2018 | Navnenyt

Katrine Milman bliver ny CSR manager i ALDI Danmark

Katrine Milman

16. april tiltrådte Katrine Milman som ny CSR manager i ALDI Danmark. Katrine har beskæftiget sig med CSR i mere end 15 år og kommer med erfaring fra blandt andet COOP og Bestseller. Med ansættelsen af Katrine opruster ALDI yderligere aktiviteterne inden for det strategisk vigtige område ansvarlighed og bæredygtighed.

Siden ALDI for mere end 40 år siden slog dørene op til Danmarks første discountbutik, er der sket mange ting med danskernes indkøbsvaner. Kunderne bliver mere og mere oplyste, og dermed bliver der stillet højere krav til kæderne og deres produkter. Krav, der ikke er nye eller uvante for ALDI.

”Vores koncept er, og har altid været, båret af tre grundlæggende ting; Kvalitet, Pris og Ansvarlighed. Derfor ser vi meget positivt på den udvikling, da vi altid har haft fokus på ansvarlighed og bæredygtighed” siger administrerende direktør i Aldi Danmark Finn Tang.

Katrine kommer bl.a. til at sidde med ansvaret for igangsættelse af nye nationale initiativer til understøttelse af ALDIs CSR-strategi, gennemførelse og udvikling af målsætninger indenfor CSR, samt samarbejde med stakeholdere og koordinering af CSR-aktiviteter på tværs af organisationen.

Mere fra ALDI Danmark

ALDI Danmark

https://www.aldi.dk

  • cr@aldi.dk
  • 88803500
  • Herstedeøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark

ALDI Nord er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland.ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Vi stiller derfor strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktion af råvarer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere