07.10.2021 | Navnenyt

Kirkens Korshær finder ny chef i egne rækker

Det bliver en yngre kvinde, der skal stå i spidsen for den diakonale organisation, Kirkens Korshær, der landet over hjælper socialt udsatte. Valget er faldet på den 42-årige Jeanette Bauer, der har været en del af organisationens ledelse de sidste fire år. Hun overtager jobbet per 1. november fra nuværende chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen, der går på pension med udgangen af oktober.

Om fremtiden fortæller Jeanette:
- Kirkens Korshærs sociale arbejde skal fortsætte med at være der, hvor ingen andre er. Hvor vi møder folk i øjenhøjde - også når de ligger ned. Hvor vi møder menneskers basale behov for mad, bad og fællesskab med nærvær, omsorg og respekt. Hvor vi udvikler os uden at miste blikket for vores rige historie og traditioner. Kirkens Korshær skal være et frivillig-første-valg – uanset om man har lyst til at give af sig selv i en varmestue eller i en af vores 240 genbrugsbutikker.

Jeanette Ellen Bauer, født 1979. Uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet. Studier i teologi ved Københavns Universitet. Tidligere frivillig på Kirkens Korshærs hovedkontor. Erfaring som bl.a. regionsrådsmedlem, ledelses- og kommunikationsrådgiver, politisk medarbejder, chefkonsulent samt pressechef.

Mere fra Kirkens Korshær

Kirkens Korshær

www.kirkenskorshaer.dk

Kirkens Korshærs hjælper de mennesker, der i mange andre sammenhænge er blevet glemt, udstødt og opgivet.Kirkens Korshær er dermed en af de organisationer, der tager over, når det offentlige ikke magter opgaven. På trods af et relativt velfungerende velfærdssystem har der altid levet mennesker i stor nød. Det har ikke ændret sig i de 100 år, Kirkens Korshær har eksisteret og det ser ikke ud til at…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere