Klima, miljø og energi

Klima, miljø og energi

Landbrugets udledninger kan reduceres med 60 procent ved at omlægge til en mere plantebaseret kost

"Det er afgørende at reducere emissioner fra fødevaresektoren i rige lande," lyder det fra ekspert

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Case: Samn Forsyning - Verdensmål 15 og driftsbesparelser

Bæredygtighed en naturlig del af Samn Forsynings kerneforretning, og derfor arbejder selskabet aktivt med verdensmålene. Samarbejdet med Let it bee er med til at understøtte dette arbejde. Lyder det fluffy? Det er det ikke. I virkeligheden er der bare tale om et helt konkret og synligt tiltag på dele af selskabets arealer - som ovenikøbet giver selskabet driftsbesparelser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Virkemidler og forudsætninger: cirkulært og miljømærket byggeri

Miljøstyrelsens Center for Cirkulær Kemi netop udgivet en analyserapport, der blandt andet beskriver de virkemidler og forudsætninger, der øger chancen for at lykkes med cirkulært og miljømærket byggeri.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Monitorering af lattergas er et vigtigt skridt mod en bæredygtig vandsektor

Den globale vandsektor investerer i disse år i tiltag, der skal gøre sektoren mere bæredygtig og mindske negativ indvirkning på klimaet. I den sammenhæng ser vi et øget fokus på udledning af klimagasser fra renseanlæg, og i Danmark er blikket rettet mod lattergas.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere