Klima, miljø og energi

Klima, miljø og energi

Arbejdspladser tilbyder ansatte en mere aktiv hverdag på elcykel

Ny kampagne fra projektet Moving People får flere arbejdspladser til at udlåne elcykler til særligt bilister blandt medarbejderne. Forsøg har vist, at 34 procent cykler minimum tre dage om ugen efter, de har prøvet en elcykel, og at de føler sig sundere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kurser med fokus på plastgenanvendelse forsætter succesen

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse har siden efteråret haft stor succes med dagskurser, der har til formål at øge mængden af genanvendt plast i det danske erhvervsliv. Projektet er støttet af Industriens Fond.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny RFID-teknologi giver hoteller og restauranter styring på duge og forklæder

Nu lancerer Berendsen som de første i Danmark RFID-chippede duge og forklæder, der giver hoteller, restauranter, færger og fly med servering fuldt overblik over alle tekstiler i cirkulation og mulighed for produktstyring og effektivisering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Verdens højeste træhus er åbnet i Norge

Den 15. marts åbnede Mjøstårnet i Norge officielt huset efter en byggeperiode på under to år. Med en højde på 85,4 meter er det ”verdens højeste showcase for bæredygtige løsninger”, som entreprenøren siger.

Klima, miljø og energi

Amerikansk skrotvirksomhed bygger bæredygtigt værft i Frederikshavn

Den amerikanske skrotvirksomhed Modern American Recycling Services har besluttet at etablere sit første europæiske værft til genanvendelse af metal i Frederikshavn. Det er til stor gavn for Danmark, lyder det fra udenrigsministeren.

Klima, miljø og energi

Accelerating the transition to a circular economy

A new report, “Accelerating the transition to a circular economy: Improving access to finance for circular economy projects,” provides key recommendations to drive increased investment in circular economy initiatives. The study was authored by the European Commission Expert Group on Circular Economy Financing, of which EIT Climate-KIC is a member.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gasbilerne sætter scenen på grøn Transport 2019

Fra torsdag d. 21. marts til lørdag d. 23. marts giver transportsektoren den max gas i Herning på årets transportmesse. Hos IVECO skal det forstås helt bogstaveligt: Fem ud af seks medbragte køretøjer er nemlig gasdrevne og de besøgende kan bl.a. opleve Årets Varebil 2018 og den nykårede ”Sustainable Truck of the Year 2019”. De udstilles både på IVECOs egen stand og på messens nye særlige område for grønne transportløsninger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brugen af bæredygtige mærker går tilbage

Selv om de danske forbrugere i stigende grad køber bæredygtigt, er mange stadig i vildrede, når det kommer til at anlægge en grønnere livsstil. En af årsagerne skal findes i den uoverskuelige jungle af bæredygtighedsmærker på varer i butikkerne.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere