Klima, miljø og energi

Klima, miljø og energi

ISS vil redde 200.000 kg. skæve grøntsager og frugter om året

Servicekoncernen ISS vil i samarbejde med madspildskonceptet Gartnerhjælpen redde og bruge grøntsager og frugter, der ikke kan sælges i supermarkeder på grund af udseende, i alle koncernens kantiner. Forventningen er, at ISS kan redde i omegnen af 200.000 kg. frasorterede grøntsager og frugter om året.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Penge kan få træer til at vokse vildt - og redde biodiversiteten

Vores dyre-og planteliv er voldsomt truet. Arter forsvinder fra naturen i en skrækindjagende fart, og vores biodiversitet har alvorlig brug for genrejsning og plads til at komme sig. Men plads til ny, vild natur koster, og det er her penge spiller en hovedrolle.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Biodiversitet: Fremtidens forretningsgrundlag?

Dansk Erhverv inviterer til konference, hvor du kan blive klogere på biodiversitet, og det arbejde som pågår, såvel som de muligheder der er for at bidrage positivt som både erhvervsliv og offentlig indkøber.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

"Kaffe i krise - hvordan dit kaffevalg kan redde planeten"

Forestil dig en morgen, et møde eller en hverdag uden en kop kaffe. Det lyder helt skørt, men det kan være virkelighed allerede om 20 år, ifølge World Economic Forum. Og forestil dig samtidig, at du er en del af problemet, hver gang du sætter koppen til munden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grøn milepæl: ISS reducerer madspild med 30 pct på tværs af sin globale forretning

Servicekoncernen ISS har siden 2019 nedbragt sit madspild på tværs af den globale forretning med 30 pct. Det er en stor milepæl, og det markerer, at ISS er godt på vej til at nå sit mål om en reduktion i madspildet på 50 pct. inden udgangen af 2027.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indsatser for dansk grønt i sæson bærer frugt

Mere smag, højere kvalitet og bredere variation. Begrundelserne for at prioritere grønne råvarer i sæson er ikke få, og som kantineleverandør bør vi forpligte os til at udnytte vores mangfoldige smagspallet af danske råvarer i sæson. Sådan lyder meldingen fra divisionschef i Kokkenes Køkken, Asmus Thorsøe Hamann, i kølvandet på, at kantinevirksomheden netop har indført det første købsstop i rækken af flere på udenlandske alternativer til danske råvarer i sæson.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Slow Forest case: kaffe som klimaløsning

Kaffe er mere end bare en kop dampende koffein. Det er en rejse, der begynder på en fjern kaffefarm og ender i vores kopper. Men bag den almindelige morgenkaffe er der en skjult historie om kaffeproduktionens indvirkning på klimaet, og hvordan Slow Forest Coffee forsøger at ændre det.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Due diligence: Selv en lille virksomhed kan gøre en stor forskel

Due diligence for bæredygtighed kan virke overvældende, selv for den bedste. Men der er hjælp at hente i guiden De6skridt af Etisk Handel Danmark.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere