Klima, miljø og energi

Klima, miljø og energi

BASF genanvender plastaffald til ny kemi

På konferencen for Kemiens Dag, som fandt sted i DI den 27. november 2018, præsenterede BASF et bud på, hvordan man kan omdanne plastaffald til olie og sammen med fossile råstoffer anvende det til produktion af kemi. Derved bliver plastaffaldet værdiskabende og brugen af de begrænsede fossile råstoffer reduceres.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

SAS lancerer bæredygtigt Comfort Kit på Business Class

Fra midten af december kan rejsende på SAS Business Class nyde et nyt bæredygtigt SAS Comfort Kit med produkter fra udvalgte skandinaviske mærker.

Klima, miljø og energi

Klimastøtte fortaber sig i talmassage

Klimaindsatsen skal trappes hurtigt op, hvis vi skal forhindre klimaforandringerne i at løbe løbsk. Det har verden efterhånden erkendt. Og de rige lande anerkender også, at ulandene har brug for støtte, hvis de skal have en chance for at følge med. Men når så støtten skal leveres, er det, som om de rige lande går mere op i at finde løsninger, der ser godt ud, end at finde de penge, der for alvor kan gøre en forskel.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtig flyrejse fra San Francisco med KLM

KLM kan med stolthed meddele, at selskabets fly igennem Shell, World Energy og SkyNRG, fortsat vil tanke med biojet-brændstof ved flyrejser fra San Francisco lufthavn. Investeringen er en vigtig brik i KLM’s mål om at reducere selskabets kuldioxidudslip med 20% inden 2020.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere