10.11.2009  |  Klima, miljø og energi

Klima på gaflen i Ebeltoft

Fra den 9. til 11. november 2009 deltager 30 studerende fra 18 studieretninger på en tværfaglig camp om klimamad på den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft. Formålet er at komme med bud på klimavenlig ernæring.

Fremtidens ernæring skal være klimarigtig, og derfor mødes 30 studerende fra 18 studieretninger på en Challenge Camp om klimamad på den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft fra den 9. til 11. november. Her vil de blive fagligt og kreativt udfordret af repræsentanter fra Arla, Dansk Land­brugsrådgivning, ernæringsekspert Christian Bitz og Aarhus Entrepreneurship Centre (AEC) til at komme med idéer til nye koncepter indenfor mad, der tager hensyn til klimaet i så mange henseender som muligt. Konkret vil de studerende få serveret tre udfordringer, som de i tværfaglige grupper har to døgn til at løse og derefter præsentere. Til at hjælpe sig med arbejdet, vil grupperne undervejs få sparring og coaching af fire tilknyt­tede vejledere, der alle er særligt uddannede til at facilitere kreative udviklingsprocesser.
De studerende kommer fra en række forskellige videregående uddannelser i Region Midtjylland, lige fra Bioteknologi og Filosofi på Aarhus Universitet til HA-almen og Human Ernæring ved henholdsvis Aarhus School of Business og VIA University College. De læser alle på mellem 3. til 6. semester og har hver især sendt en motiveret ansøgning for at komme med på campen.
-AK

Mere fra Anders

Anders Kampmann

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere