Event

Klimahandling og klimaregnskab i praksis - Aarhus, 9.-10. oktober

Klimakurser

www.klimakurser.dk

 • info@klimakurser.dk
 • +45 44406044
 • Ellemosen 3 8680 Ry
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 09.10.2023
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Comwell Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus
Tilmeld  

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Klimahandlling kræver klimakompetencer!
Kursus for funktionsledere og administrative medarbejdere med dagligt operationelt ansvar for virksomhedens klimaregnskab og -handlingsplaner. Kurset sætter deltagerne i stand til at lede, iværksætte, overskue og formidle klimahandlinger og klimaregnskaber i praksis.

Det sætter desuden deltagerne i stand til at se klimahandlinger i et forretningsmæssigt perspektiv og vurdere indsatsernes forretningsmæssige værdi og potentiale.

Kurset klæder deltagerne på til at blive klimaledere og kulturbærere og til at udgøre en ressource på området for andre medarbejdere i organisationen.

Når du har deltaget i kurset vil du være i stand til at:

 • Overskue klimadagsordenen og klimabegreberne i en forretningsmæssig kontekst
 • Arbejde metodisk med klimadata med udgangspunkt i principperne fra den toneangivende standard,
  Greenhouse Gas Protocol (GHGP)
 • Identificere og rapportere klimadata (scope 1-3) og opstille et klimaregnskab (CO2-baseline)
 • Omregne forbrugsdata til CO2-ækvivalenter (CO2e)
 • Påbegynde arbejdet med klimahandlingsplaner for reduktion af CO2 emissioner samt kommunikere retvisende
 • Tage en relevant og troværdig dialog om klima i praksis med din organisation og kunderne
   

Kurset afholdes over to dage hos Comwell Aarhus: 

Onsdag 9. oktober kl. 9.00 - 16.00
Torsdag 10. oktober kl. 9.00 - 16.00

Dette kursus tilbydes også i et onlineformat i 3 moduler. Læs mere her.Klimakurser en del af Sustainable Business Solutions - vi gør dig klar til en bæredygtig fremtid

Vi tilbyder effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere kompetencer til at arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis. Kompetencer, der klæder jer på til at møde nuværende og kommende klimakrav på en måde, der styrker forretningen.

Vi har udviklet et en række kurser, der enkelt og hurtigt gør ledere og nøglemedarbejdere klar til at målstyre klimahandling og klimaregnskab. Med et klimakursus bliver I ikke bare i stand til at overskue områdets principper og terminologier, men også til at bringe dem i anvendelse i udviklingen af forretningen.

Et klimakursus sikrer klimakompetencerne opbygges og perspektiverer øvrige kompetencer, så målopfyldelsen og udviklingen af klimafokuseret kultur i virksomheden accelereres.

Læs meget mere om os her.

Tags: Klimakurser

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere