KMD

Klima, miljø og energi

Mere natur vinder ind i flere virksomheder

Første skridt er måske at holde op med at slå græsset på virksomhedens områder eller plante nogle træer. I længden skal man dog også have undersøgt og dokumenteret, hvordan ens produkter påvirker naturen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Øget adgang til data IOT og kunstig intelligens kan drive den grønne omstilling

Klimapartnerskabet for service, it og rådgivning har afleveret sine anbefalinger til reducering af udledninger til regeringen. Et forslag er at udnytte data og teknologi til at øge klimabevidstheden og styre energien bedre til gavn for både klimaet og økonomien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grønt transportinitiativ hos KMD sænker udledningen af CO2 med 10 procent

KMD sænker deres CO2-udledning med 10 pct. i forbindelse med et mobilitetsprojekt. KMD-ansatte vælger i højere grad cyklen og offentlig transport frem for bilen. Det viser en transportundersøgelse foretaget i forbindelse med mobilitetskampagnen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: CSR Rapport 2017

I mere end 40 år har KMD været en integreret del af samfundet. Danskerne har berøring med vores systemer dagligt, hvorfor vi er meget bevidste om både mulighederne og udfordringerne ved it. Derfor har vi valgt at sætte fokus på begge dele i vores CSR.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere