KMD

Klima, miljø og energi

CO2-beregner kan løse vanskelig klimaknude

Når kommuner, virksomheder og organisationer i dag opgør deres CO2-regnskaber, er det meget ressourcekrævende at rapportere præcist. I løbet af 2022 lancerer KMD et værktøj til at gøre den opgave lettere at løse.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Mere natur vinder ind i flere virksomheder

Første skridt er måske at holde op med at slå græsset på virksomhedens områder eller plante nogle træer. I længden skal man dog også have undersøgt og dokumenteret, hvordan ens produkter påvirker naturen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Øget adgang til data IOT og kunstig intelligens kan drive den grønne omstilling

Klimapartnerskabet for service, it og rådgivning har afleveret sine anbefalinger til reducering af udledninger til regeringen. Et forslag er at udnytte data og teknologi til at øge klimabevidstheden og styre energien bedre til gavn for både klimaet og økonomien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grønt transportinitiativ hos KMD sænker udledningen af CO2 med 10 procent

KMD sænker deres CO2-udledning med 10 pct. i forbindelse med et mobilitetsprojekt. KMD-ansatte vælger i højere grad cyklen og offentlig transport frem for bilen. Det viser en transportundersøgelse foretaget i forbindelse med mobilitetskampagnen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere