10.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Kom godt fra start med de 17 Verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Agenda 2030 er en aftale om bæredygtig udvikling vedtaget af verdens ledere. Målet er at fjerne ekstrem fattigdom i 2030, mindske uligheder og uretfærdigheder, fremme fred og retfærdighed og løse klimakrisen.

Begrebet bæredygtig udvikling integrerer de 3 dimensioner af bæredygtighed: social, miljømæssig og økonomisk, og vores nye kursus "Kom godt fra start med de 17 Verdensmål" giver dig en dybdegående viden om alle 3 dimensioner fra et overordnet perspektiv.

Undervejs i kurset fremhæver vi også individuelle mål og viser, hvordan virksomheder kan arbejde med dem, mens vi veksler mellem teori og praksis, og inviterer til konkrete øvelser og diskussioner.

Hvem bør deltage?

Bæredygtighedskoordinatorer/-ledere, QMS-koordinatorer/-ledere hos virksomheder, der ønsker at tage et vigtigt skridt hen imod en mere bæredygtig udvikling.

Kurset afholdes den 28. oktober 2020 kl. 08:30-16:00. og du kan læse mere om kurset her...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere