Event

Kom godt fra start med de 17 Verdensmål

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 28.10.2020
Start tidspunkt: 8:30
Sted: HUSET - mødecenter Middelfart, Hindsgavl Allé 2 , 5500 Middelfart
Tilmeld  

Agenda 2030 er en aftale om bæredygtig udvikling vedtaget af verdens ledere. Målet er at fjerne ekstrem fattigdom i 2030, mindske uligheder og uretfærdigheder, fremme fred og retfærdighed og løse klimakrisen.

Begrebet bæredygtig udvikling integrerer de 3 dimensioner af bæredygtighed: social, miljømæssig og økonomisk, og vores nye kursus "Kom godt fra start med de 17 Verdensmål" giver dig en dybdegående viden om alle 3 dimensioner fra et overordnet perspektiv.

Undervejs i kurset fremhæver vi også individuelle mål og viser, hvordan virksomheder kan arbejde med dem, mens vi veksler mellem teori og praksis, og inviterer til konkrete øvelser og diskussioner.

Hvem bør deltage?

Bæredygtighedskoordinatorer/-ledere, QMS-koordinatorer/-ledere hos virksomheder, der ønsker at tage et vigtigt skridt hen imod en mere bæredygtig udvikling.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere