Event

Kom i gang med både klima- og ansvarlighedsarbejdet i din virksomhed

Cabi

www.cabiweb.dk/

 • cabi@cabiweb.dk
 • 86 12 88 55
 • Åboulevarden 70, 3 · 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 28.04.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hvorfor bør din virksomhed måle på og reducere sit klimaaftryk? Og hvordan kommer man i gang? Sammen med Global Compact Network Denmark dykker vi på dette webinar ned i, hvordan man opstiller et CO2-regnskab, hvordan det kan bruges og mulighederne for at blive en del af det globale klimainitiativ Science Based Targets. Samtidig stiller vi skarpt på, hvordan både klimainitiativer og social ansvarlighed skaber værdi for virksomheders profit og arbejde med samfundsansvar.

Flere klimakrav fra kunder, bedre adgang til finansiering, mere forberedt på klimalovgivning. Der er masser af argumenter for at reducere sit klimaaftryk som virksomhed. Men hvordan kommer man i gang? Det dykker vi ned i til dette webinar med fokus på, hvordan cirkulære forretningsmodeller kan være med til at styrke din virksomheds arbejde med social ansvarlighed.

Du vil blandt andet få svar på, hvordan du beregner din virksomheds klimaaftryk, hvor du finder de rigtige tal, hvordan du opsætter et klimaregnskab, og hvordan klimaregnskabet kan skabe værdi for din virksomhed og dens interessenter.

Du får også en indføring i Greenhouse Gas-protokollen og de tre klassificeringer af udledninger samt en introduktion til det globale klimainitiativ Science Based Targets, og hvordan din virksomhed kan involvere sig.

Vi præsenterer dig for, hvordan cirkulære forretningsmodeller, klima og social ansvarlighed kan tænkes sammen. Vi kommer her til at stille skarpt på cirkulære forretningsmodellers potentiale for at skabe jobs til forskellige grupper i samfundet. Du får også gode og konkrete cases fra virksomheder, der har haft succes med at koble cirkulære initiativer med social ansvarlighed.   

Efter webinaret kan du tilmelde dig en netværksgruppe, hvor input fra dagens webinar drøftes yderligere. I netværket vil du kunne få sparring fra andre, der også er interesseret i temaet.

Det får du med dig:

 • Indsigt i hvordan du beregner din virksomheds klimaaftryk, og hvordan du opsætter et klimaregnskab
 • Konkrete værktøjer til at måle din virksomheds klimaaftryk og viden om, hvordan din virksomhed kan engagere sig i Science Based Targets
 • Indsigt i hvordan cirkulære initiativer kan være med til at skabe jobåbninger, og hvordan potentialet fordeler sig på tværs af brancher
 • Netværksgruppe om det videre arbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed.

Som deltager på webinaret bliver du inviteret til at stille spørgsmål og bidrage med egne erfaringer og perspektiver undervejs.

Program:

 • 9.00-9.05: Velkomst og introduktion til webinar v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi
 • 9.05-9.10: Hvem er Global Compact Network Denmark? v. Joachim Marc Christensen, Network Manager, Global Compact
 • 9.10-9.30: Introduktion til klimaarbejdet: Beregning af klimaaftryk, opsætning af klimaregnskab og muligheder i Science Based Targets.
 • 9.30-9.35: Hvem er Cabi? v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi
 • 9.35-9.55: Cirkulær økonomi og arbejde til flere v. Jakob Nørgaard Bentsen, juniorkonsulent, Cabi
 • 9.55-10.00: Tak for i dag og afrunding v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi

Webinaret henvender sig til: Alle der arbejder med CSR, men webinaret kan være specielt relevant for medarbejdere, der sidder alene med ansvaret for ansvarlighed i deres virksomhed.

Det er gratis at deltage.

Tags: Cabi

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere