Event

Kom til Sammenslutningen REFOOD mærkets generalforsamling den 15. maj

Daka Denmark A/S

www.daka.dk

  • daka@daka.dk
  • 76745111
  • Lundagervej 21, 8722 Hedensted
Se profil  
Type: Generalforsamling
Start dato: 15.05.2017
Start tidspunkt: 15.00 - 17.30
Sted: Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V
Tilmeld  

Vil du have indflydelse på udviklingen af REFOOD mærket? Har du gode idéer til projekter, der kan gøre en forskel for madspild og genanvendelse i din branche? Kom til årets generalforsamling og vær med til at forme REFOOD mærket for fremtiden.

Sammenslutningen REFOOD mærket

Bliv en del af foreningens arbejde

Sammenslutningen REFOOD mærket har nu eksisteret knap et år som forening. På den tid har foreningen fået næsten 300 nye medlemmer, og dermed fortsætter den flotte udvikling. 

Derudover har bestyrelsen arbejdet på at lægge retningerne for fremtidens REFOOD mærke, og det arbejde fortsætter i det nye år. Du har mulighed for at være en del af dette arbejde - som medlem kan du stille op til en ud af to pladser i bestyrelsen. Bestyrelsen mødes 2-4 gange årligt og beslutter strategi, fokusområder og projekter.

Foreningen og sekretariatet har ikke mange ressourcer, men der er dog mulighed for at køre nogle projekter og samarbejder. Du er meget velkommen med den gode idé til, hvordan vi kan forbedre det indhold, medlemmerne tilbydes. Hvilket udbytte er f.eks. mest attraktivt for dig og din organisation? Skal der være mere netværk, lovgivningsoverblik, undervisningsmateriale eller tilbud om workshops? 

Programmet byder bl.a. på

  • "Vores arbejde med bæredygtighed" - oplæg fra 3 forskellige medlemmer
  • Generalforsamling
  • Opstilling og valg til bestyrelse
  • Netværk og forfriskninger

Arrangementer er fra kl. 15.00 - 17.30 den 15. maj på Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V

Du kan læse mere om REFOOD mærket ved at klikke her.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere