Kommunikation

Kommunikation

Hjælp til marketing: 3 ting, du skal være opmærksom på

Det her er artiklen til dig, der sidder i en grøn virksomhed og ved, at du bliver nødt til at styrke din marketingindsats. Du har måske allerede en eller flere marketingmedarbejdere ansat, men du har indset, at du har brug for yderligere hjælp.

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny guide om tekstilcertificeringer på vej

Mængden af certificeringer inden for modebranchen er forvirrende for forbrugerne. Tænketank udvikler i øjeblikket en ny guide.

Kommunikation

Nyt værktøj skræddersyr FN’s 17 verdensmål til den danske bygge- og anlægsbranche

Et nyt værktøj – Roadmap for Verdensmål - skal nu gøre det lettere for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen at arbejde med FN’s 17 verdensmål. Det skræddersyede værktøj er udviklet af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) i samarbejde med foreningens medlemmer på tværs af værdikæden, og bliver præsenteret til foreningens generalforsamling i København d. 2. september.

Indhold fra partner

Kommunikation

Verdensmålene fylder fem år - storstilet fejring på vej

Når verdensmålene i næste måned fylder fem år, markerer Mandag Morgen, Altinget og Global Compact Network Denmark begivenheden med en Verdensmålsuge. Folketingets netværk for FN’s verdensmål skyder fejringen i gang.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere