Kommunikation

Kommunikation

Kan man undervise i fremtid, som man underviser i historie?

Giv børn og unge evnen til at udforske, forstå og handle på fremtider, deres egne såvel som fælles, i en tid, hvor sådanne egenskaber er vigtigere end nogensinde før. Bliv medafsender på Teach the Future Danmark og bekæmp stigende fremtidsangst ved at give børn og unge fremtidsfærdigheder og -forståelse.

Indhold fra partner

Kommunikation

Analyse: Færre end hver anden forbruger tænker bæredygtighed ind i deres onlinekøb

Trods fokus på klima og bæredygtighed i medier og virksomheder ser det tilsyneladende ikke ud til at have en effekt på forbrugernes shoppevaner på nettet. En e-handelsanalyse af Dansk Erhverv viser nemlig, at under halvdelen har bæredygtighed i tankerne, når de shopper på internettet.

Kommunikation

Konsulent: Sådan kommunikerer du grønt på tværs af landegrænser

I et interview med Kommunikationsforum fortæller Morten Jastrup, selvstændig konsulent i strategisk bæredygtighed, hvad der skal til for at føre succesfuld grøn kommunikation i udlandet.

Kommunikation

Rapport: Fødevarevirksomheder greenwasher ved at markedsføre produkter som dyrket i ’regenerativt landbrug’

Ifølge økologiorganisation bruger en række fødevaregiganter såkaldt regenerativt landbrug til at oversælge produkter, der ofte er dyrket konventionelt.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere