Jobopslag

Kommunikationspraktikant til en virksomhed i udvikling

Dansk Energi Management A/S

www.dem.dk

 • info@dem.dk
 • +45 8827 3300
 • Galionsvej 64 DK-1437 København K
Se profil  
Stilling: Kommunikationspraktikant
Ansættelses­forhold: 37 timer pr. uge
Ansøgnings­frist: 13.12.2018
Tiltrædelses­dato: 01.01.2019
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 20.11.2018
Søg job  

Er du skarp til strategisk kommunikation? Vil du være med til at brande et nyt navn, for en virksomhed med en god historie? Og har du passion for bæredygtighed, energi og miljø? Så læs med her:

Et praktikophold hos DEM (Dansk Energi Management A/S) vil give dig vide rammer for et spændende og udbytterigt forløb. Sammen med visionære arkitekter og bygherrer gennemfører vi mange spændende og udfordrende byggeprojekter i både ind- og udland, der næsten alle har fokus på energirigtigt byggeri og bæredygtighed, og som alle er i tråd med FNs bæredygtige udviklingsmål. Virksomheden er en del af Danish Management Group, der ud over DEM omfatter andre virksomheder, som f.eks. Dansk Ejendoms Management, Danish Design Management, samt det helt nye møbelbrand, Warm Nordic.

Potentielle arbejdsopgaver kunne være indenfor følgende områder:

 • Planlægning og produktion af indhold til website
 • Strategi og koncept for firmaets fremadrettede brug af Sociale Medier
 • SEO-optimering
 • Assistance med input til fremadrettet kommunikationsstrategi, ift. salg og marketing
 • Idé- og konceptudvikling for nye kommunikative tiltag (f.eks. nyhedsbreve, videosekvenser, specifikt kampagnemateriale målrettet energiprojekter og -adfærd)
 • Udvikling af nye ideér til profilering samt måske endda introduktion af nye kanaler
 • Kommunikationsrelaterede ad hoc-opgaver
 • Og meget, meget mere….

 

Til dagligt vil du skulle indgå i en mindre marketinggruppe, der pt. udgør 3 personer. Teamet deltager ofte i kommunikationsnetværk og konferencer. På tværs af koncernen, kan vi endvidere tilbyde ERFA-møder ift. kommunikation og markedsføring mm.

Som praktiksted tilbyder vi brede rammer for kreativ udfoldelse. Vores viden er specifik, vores arbejde er visionært og vores projekter er udfordrende. Du kommer til at samarbejde med en masse forskellige mennesker, med forskellige baggrunde, på tværs af organisationen.

Der er tale om et lønnet praktikophold. Stillingen er på 37 timer pr. uge, forventeligt i perioden januar 2019 - juni 2019. Vi er fleksible ift. datoerne.

Arbejdssted: Viby J.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning samt CV til hr-dk@dem.dk senest torsdag den 13. december 2018. Ansøgningen bedes mærket med ”Kommunikationspraktikant” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Salgs- & marketingdirektør Mads Hammershøj på tlf.: 20549706 eller mah@dem.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om firmaet på: www.dem.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere