Event

Konfliktløsning i Praksis

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

  • info@cbs-executive.dk
  • +45 38 15 60 00
  • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 27.09.2021
Start tidspunkt: 9.00
Sted: CBS Campus Porcelænshaven
Tilmeld  

På dette 2-dages forløb får du værktøj, som sætter dig i stand til at håndtere konflikter og modsætningsforhold på en måde, så du forstår din modpart bedre, kan se nye og forskellige perspektiver samt potentielt styrke relationen.

Vi sætter fokus på konfliktforståelse og -håndtering, og du får en konkret konfliktløsningsmodel og metode til, hvordan du lettere kan være i og agere i modsætningsforhold og konflikter. Du lærer at bruge modellen i praksis, så ny viden og redskaber overføres til din egen adfærd i hverdagen.

Ved hjælp af konfliktnedtrappende kommunikation lærer du at håndtere højkonfliktfyldte situationer på en professionel og sikker måde. Uanset om du skal kontraktforhandle, forberede en svær samtale eller ”rydde op” efter fx et leverandørsvigt, vil metoden hjælpe dig til at reflektere, udtrykke din holdning med integritet samtidig med, at du er åben for modpartens perspektiv.

Vi tager i træningen højde for den enkelte deltagers personlighed og udfordringer, så du kan udvikle et personligt og professionelt beredskab, når konflikter opstår.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere