Event

Kontraktvilkår om due diligence - træning for offentlige indkøbere

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

 • info@dieh.dk
 • 31726930
 • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 01.12.2020
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Industriens Hus, H.C. Andersens Blvd. 18, 1553 København
Tilmeld  

Savner du viden og redskaber til at leve op til forventningerne om at sikre ansvarlighed i offentlige indkøb? Kom med til en konkret træning i hvordan overholdelse af OECDs retningslinjer indarbejdes i kontraktvilkår i offentlige indkøb.

Savner du viden og redskaber til at leve op til forventningerne om at sikre ansvarlighed i offentlige indkøb?

Så tilbyder vi nu en konkret træning i hvordan overholdelse af OECDs retningslinjer indarbejdes i kontraktvilkår i offentlige indkøb, og hvordan du følger op.


Træningen er tilrettelagt af Dansk Initiativ for Etisk Handel og Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (NCP Danmark). Arrangementet inkluderer oplæg med konkrete eksempler på, hvordan indkøbere i Sverige og Norge arbejder med kontraktsvilkår og opfølgning, samt workshops, hvor du får anledning til selv at arbejde med problematikkerne.

Med denne træning får du:

 • en forståelse af, hvordan et kontraktvilkår om ansvarlighed og etisk handel kan udformes, og hvordan leverandører lever op til det,
 • overblik over metoder til, hvordan du som indkøber følger op på efterlevelsen af kontraktvilkåret,
 • en introduktion til risikovurdering, som udgangspunkt for opfølgningen, så du kan prioritere dit arbejde.
   

Træningen er tilrettelagt af DIEH og NCP Danmark og inkluderer oplæg fra:

 • Linda Nielsen, formand for det danske OECD kontaktpunkt.
 • Magne Paulsrud, fagansvarlig for etiske krav i offentlige indkøb hos Etisk Handel Norge. Magne er projektleder for Bærekraft 17, hvor offentlige indkøbere samarbejder om opfølgning på kontraktvilkår.
 • Peter Nohrstedt, Hållbarhetschef fra SKL Kommentus Inköpscentral og Kristin Tallbo, bæredygtighedspecialist/Hållbarhetsstrateg i SKL Kommentus. De arbejder med risikovurdering, kravsudvikling samt opfølgning på kontraktvilkår.    

Træningen faciliteres af Sarah Dieckmann, DIEH.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere