Jobopslag

KOORDINATOR FOR STRATEGISK ARBEJDE MED BÆREDYGTIGHED

Energinet

energinet.dk/

  • info@energinet.dk
  • 70 10 22 44
  • Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia Danmark
Se profil  
Stilling: KOORDINATOR FOR STRATEGISK ARBEJDE MED BÆREDYGTIGHED
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 04.08.2022
Søg job  

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og du kan være med til at gøre en forskel med implementering af bæredygtighed i vores aktiviteter. Vi søger lige nu en koordinator til et strategisk initiativ for bæredygtighed. Som vores nye kollega får du et stort selvstændigt ansvar med en bred kontaktflade både i og uden for organisationen.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Bred koordinatorrolle, hvor du er med til at sikre implementeringen af bæredygtighed i organisationen
Energinet har ansvaret for at etablere og vedligeholde ”energiens motorveje”, indpasning af vedvarende energi i el-nettet og tilslutning af nye havvind-projekter - og ser derfor ind i en bred og spændende portefølje af anlægsprojekter. I datterselskabet Eltransmission understøtter vi Energinets overordnede klima- og bæredygtighedsmål om at reducere virksomhedens miljømæssige påvirkninger bl.a. gennem vores eget bæredygtighedsinitiativ, og både når det gælder vores påvirkning fra anlægsprojekter, samt vores drift- og vedligeholdelsesaktiviteter.

Du bliver koordinator for et nystartet strategisk initiativ for bæredygtighed, som berører hele Eltransmission og som er forankret i afdelingen Miljø og Geoscience. Miljø og Geoscience er en del af et større Plan- og Miljø område, som blandt andet beskæftiger sig med miljøpåvirkninger af anlægsaktiviteter.

Dit overordnede ansvar er at håndtere og koordinere det strategiske initiativ for bæredygtighed i Eltransmission. Initiativet er organiseret med dig som tovholder for en række arbejdsgrupper, som hver især har til opgave at levere på forskellige bæredygtige indsatser. Indsatserne bidrager til at minimere de miljømæssige påvirkninger vores projekter, anlæg og øvrige aktiviteter, har. Vi arbejder med reducering af vores CO2-emissioner, udfasning af og alternativer til brugen af SF6-gas. Vi er optaget af at minimere vores påvirkning på miljøet, når vi udfører anlægsarbejde og drifter vores anlæg. Desuden har vi fokus på at optimere vores indsatser inden for biodiversitet.

Der er allerede opbygget en struktur for styring af initiativet, hvor vi har løbende arbejds- og statusmøder og rapporteringer på forskellige niveauer. Vi bruger værktøjer som styringstavle (Miro), sprintplaner mv. Du er ansvarlig for de administrative processer som styring af aktiviteter, tidsplaner, leverancer og budgetter.

Interesse for bæredygtighed og vilje til at sætte aftryk
Din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring er ikke vigtig. Det vigtigste er at du har interesse for bæredygtighed og at du er motiveret for at skabe forandringer og samarbejde på tværs i organisationen. Du har interesse i at drive, styre og koordinere et strategisk initiativ, og du formår at holde overblikket.

Du trives i en udadvendt rolle, hvor du er frontperson på det strategiske arbejde. Du har fokus på det brede samarbejde og konstruktiv dialog med primært interne interessenter.

Du kan lide at arbejde med komplekse problemstillinger, og du evner at samle trådene og skabe helhed og struktur. Du er god til at kommunikere med og formidle til flere organisatoriske niveauer og til dit eget team.

Glæd dig til at arbejde i en organisation, som vægter din faglige og personlige udvikling højt. Du kommer til at indgå i et solidt fagmiljø med fokus på vidensdeling i et projekt- og udviklingsorienteret miljø i tæt samarbejde med tekniske, juridiske og kommunikative fagkompetencer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi afholder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Bolette Ejsing Dahl på telefon 51 38 07 24 (holder ferie i uge 29, 30, 31).

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

Se film om Energinet.

Tags: Energinet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere