KPMG

Klima, miljø og energi

AI belyser danske virksomheders CO2-udledninger

Kunstig intelligens er på vej til at ændre verden, og KPMG arbejder med en række konkrete AI-projekter, der skal sikre, at de nye værktøjer bliver brugt etisk forsvarligt og til at løse globale udfordringer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomheder skal forstå klima som risiko

Når virksomheder arbejder med klima, har der indtil for relativt nyligt været en blind vinkel. For mens der længe har været værktøjer og forventninger til, at virksomheder reducerer deres påvirkning af klimaet, er klimaets påvirkning af virksomheder et langt mere ubeskrevet område. Men ikke desto mindre der, hvor virksomheder lever og dør.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

19 topchefer underskriver diversitetsløfte

Nordiske topfolk fra virksomheder som Mærsk, Coloplast, Vestas, Microsoft og KPMG har skrevet under på et CEO-løfte, der skal løfte niveauet for ligestilling, diversitet og inklusion i dansk erhvervsliv. ”Det er need to have nu”, lyder det fra kvinden bag, Tine Willumsen fra The Diversity Council.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Ikke så meget hokuspokus i TCFD

Det er svært, men ikke mystisk svært at rapportere sine klimarisici. Og CSR-folk er helt afhængige af at alliere sig med finansfolk, hvis virksomheder skal i mål med at forstå og fortælle.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere