Event

Kursus: Diversitet, inklusion og ubevidst bias - fra buzzwords til handling!

Aros Business Academy

arosbusinessacademy.dk

  • info@arosbusinessacademy.dk
  • 70 278 279
  • Fredericiagade 15 1310 København K
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 30.01.2023
Start tidspunkt: 9.00-16.00
Sted: Aros Konference, København
Tilmeld  

Lær hvordan du kan bruge inklusion og diversitet strategisk i din organisation. Kurset sætter dig i stand til at formulere målsætninger, der virker, og til at identificere hvilke barrierer og muligheder, du bør have blik for i din organisation.

Skal man i din organisation være resultatorienteret, risikovillig, konkurrencemenneske, effektiv og hurtig i beslutningstagning for at lykkes? Og gælder de samme kriterier for talentudvælgelse, rekruttering og bonusser? Så vil I helt automatisk få skabt en flok klonede medarbejdere, der tænker og handler ens – og samtidig får afskåret jer fra den diversitet af talenter, der skal gøre organisationen konkurrencedygtig i et fremtidigt globalt marked. Derfor er det vigtigt, at I retter jeres indsats mod det, der rent faktisk betyder noget – nemlig adfærd, interaktion og ubevidste bias.

Vores kursus i diversitet og inklusion handler om, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at skabe konkrete forandringer med fokus på mere diversitet og inklusion. Du vil blive udfordret til at tænke over dine egne ubevidste bias, og du vil få praktisk træning i at identificere de forskellige bias, der spænder ben for din organisation.

Læs mere om kurset her 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere