Event

Kursus: Ergonomi

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 21.05.2019
Start tidspunkt: Oplyses snarest muligt
Sted: Oplyses snarest muligt
Tilmeld  

Kom til supplerende arbejdsmiljøkursus i Green Network. Denne gang er temaet Ergonomi.

Supplerende arbejdsmiljøkursus med Green Network

Kom til arbejdsmiljøkursus i Green Network. Denne gang er temaet Ergonomi. Siden vil blive opdateret med program og nærmere information efterhånden, som vi nærmer os kurset.

OBS: Dette kursus kan gennemføres som en del af den lovpligtige supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden skal tilbyde medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen (AMO)

Dagens oplægsholder er Peter Guldager, indehaver af ArbejdsmiljøBasen ApS. Peter har mere end 16 års erfaring med arbejdsmiljørådgivning og -undervisning. Han er oprindelig uddannet fysioterapeut og har tidligere været ansat i Arbejdstilsynet fra 2001 til 2009 som tilsynsførende. Han blev i 2010 selvstændig arbejdsmiljørådgiver og -underviser, hvor han blandt andet har været tilknyttet Bureau Veritas som Lead Auditer på OHSAS 18001.

 

Tid: TBA

Sted: TBA

Deltagelse: Deltagelse er en del af partnerskabet med Green Network. Pris for deltagere fra øvrige virksomheder: kr. 975,00. Ex. moms. Der opkræves et no-show gebyr på kr. 500,00 kr.

Max. antal deltagere: 30.

Kontakt: Har du spørgsmål vedr. arrangementet er du meget velkommen til at kontakte os på info@greennetwork eller 70 25 40 70.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere