Event

Kursus: FN’s verdensmål som ramme for den kommunale indsats

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 03.06.2019
Start tidspunkt: 09:30
Sted: Aarhus
Tilmeld  

Vil du også være med til at sikre, at din kommune får de største gevinster af at arbejde med verdensmålene? Få inspiration og redskaber til at bruge verdensmålene som udgangspunkt for kommunale planer og strategier.

Kursus: FN's verdensmål som ramme for den kommunale indsats

FN’s 17 Verdensmål er det globale kompas for verdens udvikling frem til 2030 – også for din kommune. PlanMiljøs 2019-kortlægning af de danske kommuners arbejde med verdensmålene viser, at mange kommuner er i gang, at prioriteringerne er vidt forskellige, og at arbejdet gribes an på meget forskellige måder. Kortlægningen viser mange gode eksempler på såvel statusopgørelse og strategiarbejde som gode inkluderende processer – der er megen inspiration at hente.

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) og PlanMiljø har tilrettelagt en kursusdag, der giver dig inspiration til at arbejde med verdensmålene i kommunale planer og strategier, samt konkret viden og redskaber til det daglige arbejde. Input fra Folketingets 2030-Netværk og Kommunernes Landsforening kombineret med eksempler fra udvalgte kommuner giver konkret inspiration til at arbejde målrettet med de kommunale udfordringer omkring verdensmålene og agenda 2030.

Du får:

  • Inspirationsoplæg ved Kirsten Brosbøl MF (S), formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmål
  • Oplæg om verdensmål i kommunal praksis ved Lone Johannsen, chefkonsulent i KL
  • Erfaringsdeling ved kommuner, der har arbejdet med verdensmål på strategisk niveau
  • Workshops, så du bliver fortrolig med værktøjer til at lave statusopgørelse og strategier med udgangspunkt i verdensmålene
  • En redskabskasse, der giver dig mulighed for at arbejde videre og inddrage dine kollegaer i det fortsatte arbejde med verdensmålene.

Se vedhæftede invitation og program.

Tid: 9.30 - 16.00
Dato: 3. juni 2019
Sted: Aarhus - adresse følger.

(OBS Kurset tilbydes også i København - se mere her)

Sidste frist for tilmelding: 20. maj 

Pris: pr. person 3000,- 

To deltagere fra samme kommune: 5000,-

Prisen inkluderer kursusmaterialer, frokost og snacks.

For mere information, kontakt Sarah Dieckmann på sd@dieh.dk eller +45 31726930.

Kurset faciliteres af direktør Bjørn Bauer, PlanMiljø, som har flere end 50 vellykkede kurser bag sig (herunder en lang række på den Kommunale Højskole), har arbejdet med bæredygtighed i 300 projekter dækkende 50 lande, og har arbejdet konkret med en lang række danske kommuner.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere