Event

Kursus i cirkulær økonomi for kommunale ledere

Green Moves

greenmoves.dk/

  • info@greenmoves.dk
  • +45 2976 4593
  • Østergade 97, 8700 Horsens, Danmark
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 20.09.2018
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Ferskvandscentret, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Tilmeld  

Kommunale chefer spiller en vigtig rolle i cirkulær økonomis udbredelse i kommunerne, og her har du chancen for at blive klædt på til de nye opgaver.

Kurset giver dig konkret viden du kan bruge straks du kommer tilbage.

Du opdager, hvordan du kan arbejde med cirkulær økonomi, uanset hvor i organisationen du er chef, så det tjener kommunen, din afdeling og dig selv. Du bliver klædt på til sparring med de politiske udvalg, direktionen, chefgruppen og de faglige ledere, uanset om de er i samme forvaltningsområde som dig selv eller ej.

Du får præsenteret essensen af relevante lovgivninger, rapporter, analyser m.v., og du får blik for interessenter, faldgruber, udfordringer, tips og tricks til at komme godt i gang. Alt sammen ovenpå en god teoretisk forståelse af cirkulær økonomi.

Vi skaber med kurset et fortroligt rum for læring og erfaringsudveksling mellem deltagerne. Derfor har vi sat deltagerbegrænsning på og afholder kurset med mindst 8, højst 12 deltagere.

Tags: Green Moves

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere