Event

Kvindernes Internationale Techdag

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 06.03.2020
Start tidspunkt: 08.30 -13:00
Sted: DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K
Tilmeld  

Kom til en spændende dag om kvinder i tech og erhvervslivet, hvor de gode rollemodeller er i rampelyset. En dagsorden som i kraft af teknologiens allestedsnærværende natur er mere aktuel end nogensinde før.

Meget er sket siden danske kvinder fik stemmeret i 1915 og frem til dagens globaliserede og teknologiske samfund. Men er der stadig noget at kæmpe for i dagens Danmark? To dage inden kvindernes internationale kampdag, slår Dansk Erhverv, IT-Branchen og Women in Tech dørene op til Børssalen til Kvindernes Internationale Techdag med debat og hands-on anbefalinger til, hvordan vi kommer videre med lige repræsentation i branchen.  

Måles ligestilling i lige repræsentation i magtfulde stillinger i erhvervslivet, har kvinderne stadig et stykke vej at gå. Få kvinder ender med at bruge deres uddannelse i en ledende stilling og danske tech-virksomheder er ingen undtagelse her. Men hvad kan vi gøre for at ændre på det billede? Kom og mød dem, der gør en forskel. Dem der har udviklet konkrete løsninger, og som holder et strategisk bundlinjefokus på, hvorfor det er vigtigt: Manglende arbejdskraft, fremtidens produkter, innovation, adgang til talent m.m.
 
Tilmeld og læs mere her

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 26. februar 2020
  • Afmeldingsfrist d. 1. marts 2020

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere