Event

Lær om den nye standard for cirkulær økonomi

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

  • kontakt@vuggetilvugge.dk
  • 2428 9369
  • Ingolfs Allé 39, 2300 København S
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 12.09.2019
Start tidspunkt: 15.30-17:00
Sted:
Tilmeld  

Hvad er nyt i udkastet til den nye Cradle to Cradle Certified produktstandard – version 4.0, og hvordan kan du få indflydelse? Det kan du høre mere om, og du kan få svar på dine spørgsmål i dette webinar

Cradle to Cradle Certified skal revideres - første udkast er lige nu offentligt tilgængeligt for kommentarer

Udkastet til den reviderede standard, Cradle to Cradle Certified, bygger på nyeste videnskab og er udviklet af mange forskellige eksperter og stakeholders.

Den verificerer i endnu højere grad end tidligere, at produkter kan indgå i den cirkulære økonomi. Standarden sikrer nemlig, at materialerne kan genanvendes sundt og sikkert i tekniske og biologiske kredsløb.

Standarden kræver desuden, at produktet er fabrikeret under forhold, der tager hensyn til miljø, klima og mennesker.  

Læs mere om udkastet til den nye internationale produktstandard i artiklen: Ny standard for cirkulær økonomi til offentlig kommentering

Webinaret kommer omkring visionen og udviklingsprocessen og giver overblik over primære ændringer i de fem kategorier: Material Health, Product Circularity, Renewable Energy and Climate, Water Stewardship og Social Fairness. 

Desuden hører du om, hvordan du kan kommentere på udkastet, og der er plads til spørgsmål og svar. Webinaret ligger også i en optaget version. Der holdes tre enslydende webinarer på forskellige tidspunkter:

  • 10. sept. kl. 17.30-19
  • 11. sept. kl. 15.30-17
  • 12. sept. kl. 15.30-17

Registrering sker via dette link

Udkastet til Cradle to Cradle CertifiedTM 4.0 og diverse referencedokumenter er åbne for gennemsyn og kommentering frem til 4. oktober 2019. Dokumenterne ligger til download på Cradle to Cradle Products Innovation Institutes hjemmeside.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere