Lübech Living ApS

lubechliving.dk/

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser, Engros- og detailhandel, Fremstillingsvirksomhed, Tekstil/beklædning

Om

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE

For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp a…

Læs mere  

Om

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE

For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi.

Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

"Vi har fokus på bæredygtighed hele vejen rundt, fordi vi mener det er vigtgt at passe godt på vores allesammens klima".

Oplev vores bæredygtige univers her

Kontaktpersoner

Susanne Lübech

Founder & Creative Director

Søren Lübech

Founder & Sales Manager

Josefine Vestergaard Jørgensen

Design & marketing

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere