14.05.2018  |  Kommunikation

Lancering af CSR Prisen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvem udmærker sig og udgiver de bedste CSR rapporter i Danmark? Med FSR – danske revisorers CSR Pris 2018 vurderes de 50 største danske virksomheders rapportering om samfundsansvar, og dommerpanelet peger på, hvem der skal nomineres og vinde i 2018.

Med CSR Prisen 2018 sætter FSR - danske revisorer fokus på god praksis inden for CSR rapportering blandt de 50 største danske virksomheder. Vi ønsker at hylde de danske virksomheder, der udmærker sig med en tillidsvækkende og relevant rapportering og et regnskab af høj kvalitet, der skaber transparens om virksomhedens samfundsansvar og værdiskabelse, og som kan være til inspiration for andre virksomheder.

FSR – danske revisorers CSR Pris har løbende udviklet sig, og i år er det 24. gang, at revisorernes brancheforening uddeler priser for danske virksomheders CSR rapportering. I år fokuseres prisen omkring de 50 største danske virksomheders rapportering om samfundsansvar og vi kårer vinderne af CSR Prisen 2018 den 10. oktober, 2018 på Børsen.

Virksomhedernes rapportering vurderes ud fra fire kriterier, og dommerpanelet afgør hvilke virksomheders rapportering, der fortjener at blive nomineret til at vinde CSR Prisen 2018. Dommerpanelet har frihed til at nominere op til ni virksomheder og uddele op til tre priser. Panelet kan også tildele en eller flere anerkendelser til virksomheder, hvis rapportering på udvalgte områder er særlig innovativ blandt de 50 virksomheder.

Med kriterierne ønsker vi gennemgående at vægte tillid og transparens, så målgrupperne for rapporteringen i højere grad kan anvende rapporteringen i deres beslutninger og dermed øge relevansen af troværdig rapportering. De fire kriterier er:

1. Strategisk retning og klar rød tråd
2. Væsentlighed og balance
3. Brugbare og pålidelige data
4. Virksomhedens bidrag til FN's verdensmål

Læs mere om CSR Prisen 2018 her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere