12.09.2019 | Navnenyt

Langhoff Promotion A/S og Conxion A/S fusionerer pr. juli 2019

Hvad betyder fusionen for dig?
Bortset fra, at du fremover fortsat har en kendt samarbejdspartner med et nyt logo, så vil du også få en styrket samarbejdspartner, der fokuserer på følgende 4 ting til gavn for dig:

  • Adgang til den største webshop af reklameartikler på nettet
  • Global sourcing og store indkøbsfordele, til gavn for dig.
  • Fuld fokus på bæredygtighed, CSR og compliance på alle produkterne.
  • Priser, service, levering og svartider bliver vores mantra.

Vi vil sikre, at hver eneste ordre skaber grundlaget for den næste ordre. Det betyder, at vi hjælper dig med at få udviklet den bedst mulige løsning til dig. Vi vil så gerne sikre, at du synes, at netop de produkter du bruger i din markedsføring, er et "must have", og som du er stolt over at kunne give til dine kunder med en mærkbar respons.

Vi gør det nemt for dig!

Start allerede nu, med at gå ind på vores webshop her og oplev Danmarks største inspirationsplatform til din kommende markedsføringsaktivitet. 

Husk, at 9 ud af 10 personer, som får en reklameartikel gemmer den til eget brug!

Tak til dig for at vælge os tidligere og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde. 

 

Se vores nye profil på CSR.dk her

Mere fra Conxion A/S

Conxion A/S

www.conxion.dk

Med Conxion får du adgang til et stærkt team på 23 specialister fordelt på vores lokationer i Vejle, Næsted og Kgs. Lyngby.Foruden vores danske kontorer, har vi afdelinger i hhv. Kina, Philippinerne og Thailand.Hvad kan vi?Vi kan levere reklameartikler, merchandise, reklamegaver, firmagaver og profilbeklædning nemmere og hurtigere end de fleste andre. Og altid til konkurrencedygtige priser.Vi kan…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere