26.04.2018 | Navnenyt

Lars Gustafsson ny Senior Sustainability Manager hos BASF

Lars Gustafsson, Senior Sustainability Manager BASF Norden/Baltikum, som sidder på BASF's kontor i Gøteborg, Sverige.

Lars Gustafsson er nyligt tiltrådt stillingen som Senior Sustainability Manager hos BASF i Norden/Baltikum. Man har oprettet en ny stilling som led i koncernens ønske om at skærpe den lokale tilstedeværelse og således fokusere på at hjælpe kunderne med at blive mere bæredygtige.

Bæredygtighed er i stigende grad en integreret del af virksomherders beslutningsprocesser, som bliver klarere, ikke mindst hos BASFs kunder i de Norden/Baltikum. Mark Meier, Managing Director BASF Nordic/Baltic mener, at FNs globale bæredygtighedsmål stiller store krav til alle aktører i samfundet, ikke mindst hos BASF som leverandør og partner til næsten alle brancher.

-"Vi har skabt denne rolle for at fokusere endnu mere på at integrere bæredygtighedspricippet i virksomheden og fortsætte med at drive udviklingen af bæredygtige løsninger sammen med vores kunder. Det glæder mig, at Lars Gustafsson accepterede udfordringen og jeg er overbevist om, at hans store engagement og kompetence vil bidrage værdifuldt til fortsat implementering af bæredygtighed i vores forretningsområder og samtidig støtte forskellige typer udviklings- og bæredygtighedsprojekter sammen hos vores kunder."

Lars Gustafsson har været ansat hos BASF siden 1984, fortrinsvis som ansvarlig for salg og markedsføring for en række forskellige forretningsområder, og har de seneste 6 år arbejdet som Public Affairs Manager.

- "I min seneste funktion har jeg haft tæt dialog med mange eksterne interessegrupper og således fået stor indsigt i og forståelse for de kræfter og initiativer, som leder samfundet i bæredygtig retning. Dette kræver innovative løsninger fra kemiindustrien! Jeg har investeret meget tid i at sætte mig ind i disse begreber for at kunne fortælle om BASF's bæredygtighedsarbejde, som er dybt forankret i vores strategi. Min erfarenhed gennem mange forskellige roller i BASF gennem årene og senest som Public Affairs med fokus på samfundet, bliver et stort aktiv for min nye rolle. Personligt har jeg også en stor interesse for bæredygtighed!"

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere