Event

Ledelse når verden vælter, og forandringer tager førertrøjen

Cabi

www.cabiweb.dk/

  • cabi@cabiweb.dk
  • 86 12 88 55
  • Åboulevarden 70, 3 · 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 10.02.2022
Start tidspunkt: 8:55
Sted: Online konference
Tilmeld  

Er du klædt på som leder, når verden vælter for jeres medarbejdere? Eller når I ansætter unge, der skal godt ombord? Vær med, når PsykInfo og Cabi inviterer til online formiddag om, hvordan vi som mennesker på forandringer eller uforudsete hændelser.

Vær med, når PsykInfo og Cabi inviterer til online formiddag om, hvordan vi som mennesker reagerer på forandringer

Den 10. februar fra 8.55-12.00 stiller Psykinfo og Cabi skarpt på, hvordan ledelse og kommunikation i en krisesituation kan skabe tryghed og trivsel, når verden vælter.

Hjerneforsker og speciallæge Kjeld Fredens vil fortælle om, hvordan medarbejdere, der er psykisk sårbare, reagerer på krisesituationer eller håndterer kriser på arbejdspladsen.

  • Hør, hvordan vores kognitive funktioner er berørt, specielt hvis man er et sårbart menneske, og hvordan det påvirker håndteringen af det uforudsigelige fx i kritiske situationer
  • Få gode råd til, hvordan vi skaber trivsel og fastholdelse af medarbejdere i uforudsete situationer på arbejdspladsen.

Projektkoordinator og konsulent i PsykInfo Lene Gilsaa vil gennemgå de væsentligste pointer fra projektet ”Tættere på job og uddannelse for psykisk sårbare unge”.

Deltagere

  • får introduktion til værktøjer i ”Værktøjskassen”, der er skabt på baggrund af erfaringer i projektet
  • møder en ung og en kommunal repræsentant, der begge har været med i projektet.

Ejer og CEO i Give Steel Torben Larsen vil fortælle om sine erfaringer som leder, om hvordan man navigerer sine medarbejdere igennem forandringer.

Seniorkonsulent i Cabi Tanya Møller-Kapulitsa vil præsentere en ny guide til den gode modtagelse af nye, unge og måske sårbare medarbejdere, således at de rustes bedst muligt i virksomhederne.

Program:

08.55 Online velkomst
09.00 Velkomst v/ PsykInfo og Cabi
09.10 Oplæg v/ Kjeld Fredens, hjerneforsker
10.10 Oplæg v/ Lene Gilsaa, PsykInfo
10.45 Pause
11.00 Oplæg v/ Torben Larsen, Give Steel
11.30 Oplæg v/ Tanya Møller-Kapulitsa, Cabi
11.45 Spørgsmål og tak for i dag

Udbytte:

  • Bliv klogere på vores kognitive egenskaber i krisesituationer med viden fra hjerneforsker Kjeld Fredens, og hør CEO Torben Larsens erfaringer som leder, når han navigerer sine medarbejdere igennem forandringer
  • Få nye værktøjer til, hvordan din organisation kan lykkes med at få sårbare unge i job med erfaringer fra PsykInfo
  • Få introduktion fra Cabi til at bruge en helt ny webguide, når din virksomhed tager imod nye, unge og uerfarne medarbejdere.

Konferencen henvender sig til:

Virksomheder, ejere, ledere, HR etc.

Tilmelding:

Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

Tags: Cabi

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere