05.01.2021  |  Klima, miljø og energi

Leverandøraudit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Globalisering, outsourcing, krav om leverandørudvikling og procesoptimering har betydet stigende fokus på auditering af leverandørernes processer.

I samarbejde med erfarne leverandørauditorer har vi udviklet et kursus, der omfatter leverandøraudit i forbindelse med godkendelse af nye leverandører, leverandøropfølgning og udvikling af leverandørsamarbejde. Som en bonus er der også indlagt en online opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer.

Online opfølgningsdage er planlagt på følgende dage:

Den 7. maj 2021 for kurset der afholdes den 1.-2. marts 2021

Den 9. december 2021 for kurset der afholdes den 4.-5. oktober 2021

Målgruppe:

Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre leverandøraudits, f.eks. indkøbere, kvalitetsmedarbejdere, produktionsteknikere, controllers og andre med leverandørkontakt. Kendskab til kvalitetsstyring vil øge udbyttet.

Indhold:

  • Baggrundsforståelse for procesauditering
  • Værktøjer til planlægning, gennemførelse og opfølgning af leverandøraudits
  • Forberede praktisk gennemførelse af leverandøraudit
  • Opfølgning på gennemførte audits.

Læs mere om Leverandøraudit...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere