09.11.2015  |  Medarbejder

Lidl forærer biler til butikschefer

Indhold fra partner Hvad er dette?

49 bilnøgler skiftede i sidste uge hænder, da Lidl belønnede sine butikschefer med spritnye Skodaer. Belønningen sker i forbindelse med at butikscheferne har gennemgået og bestået Lidls nye lederudviklingsforløb.

Der blev sparket dæk og tjekket udstyr, da Lidl overrakte 49 butikschefer hver deres spritnye Skoda.

Butikscheferne har alle gennemgået og bestået Lidls nye lederudviklingsforløb. Et forløb, der blev sat i gang i foråret, og hvor målet har været at videreudvikle butikscheferne og sikre at deres ledelsesevner står mål med opgaverne og kravene til Lidl anno 2015.

”Vi har lige fejret 10 års fødselsdag i Danmark og Lidl i dag er ikke det samme som Lidl for 10 år siden,” siger salgsdirektør i Lidl Marcus Gustafsson.

Især indenfor de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Både sortimentet og åbningstider er blevet udvidet, og det gennemsnitlige antal kunder, der besøger en Lidl i løbet af en uge er steget med mere end 50%.

”Det betyder, at omfanget og kompleksiteten af ledelsesopgaverne er vokset betydeligt, og det stiller stadig større krav til vores butikschefers kompetencer, ”siger Marcus Gustafsson.

Under udviklingsforløbet har den enkelte butikschefs styrker og udviklingspotentialer dannet baggrund for en samlet kompetencevurdering, der efterfølgende er blevet anvendt til at udarbejde individuelle udviklingsplaner.

Samtidig er der også blevet taget stilling til om den enkelte butikschef allerede opfyldte forventningerne til fremtidens butikschef.

”Vi stiller højere krav til vores butikschefer, og derfor vil vi også gerne belønne dem, når de indfrier de krav,” siger Marcus Gustafsson og fortsætter: ”Derfor har vi valgt at tilbyde en firmabil eller et løntillæg på 3500 kr. til alle de butikschefer, der er på det niveau vi ønsker for fremtidens butikschefer. Og langt de fleste har valgt firmabilen.”

En af de butikschefer, der har fået ny bil er Charlotte Knudsen fra butikken i Svendborg.

”Jeg er rigtig glad for den anerkendelse, som virksomheden giver mig. Det er et skulderklap og en tilkendegivelse af, at jeg er gør mit arbejde godt, og at jeg som butikschef spiller en vigtig rolle” siger Charlotte Knudsen og fortsætter: ”Samtidig signalerer Lidl også, at de vil mig og vil videreudvikle mit potentiale, når de investerer så mange ressourcer i sådan et udviklingsforløb.”

De nye biler blev henholdsvis udleveret ved kædens hovedkontor i Kolding til butikscheferne fra Jylland og Fyn og ved centrallageret i Køge til butikscheferne på Sjælland og Lolland Falster.

Tags: Lidl Danmark

Mere fra Lidl Danmark

Lidl Danmark

www.lidl.dk

Lidl er med sine over 10.500 butikker i mere end 29 europæiske lande og USA - en af Europas førende dagligvarekæder. Lidl har i øjeblikket 115 butikker i Danmark. Lidl’s målsætning er at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til lave priser. Samtidig vil Lidl løbende udvikle og implementere CSR-aktiviteter som skaber værdi for mennesker, miljø og samfund.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere