10.02.2016  |  Strategi & ledelse

Lotte Hjortlund Andersen fra ISS er blandt verdens mest indflydelsesrige CSR-chefer

Indhold fra partner Hvad er dette?

ISS Danmarks CSR-chef, Lotte Hjortlund Andersen, er af den verdensomspændende organisation World CSR Day blevet kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden.

Den fulde liste offentliggøres den 18. februar 2016 i Mumbai, Indien under overskriften ”100 Most Impactful CSR Leaders – global listing”.

CSR skal være forankret i virksomhedens kerneforretning
Kåringen af Lotte Hjortlund Andersen er forankret i en dedikeret og visionær arbejdsindsats med forretningsdrevet CSR. Hun har stået i spidsen for ISS Danmarks CSR-indsats siden 2014, hvor hun fra første færd har sat barren højt og sammen med sit team har arbejdet målrettet ud fra en vision om at skabe ”Verdens mest værdiskabende CSR-afdeling”. Tilgangen til CSR-arbejdet er, at det ikke kan drives af CSR-afdelingen alene, men at det skal ske som er en samlet indsats, der er funderet i både topledelsen, driften og ikke mindst kommunikationsafdelingen. Det er denne tværorganisatoriske indsats, som Lotte Hjortlund Andersen formår at sætte i spil, og som skaber solide og målbare resultater for virksomheden.

ISS’ CSR-indsats har således en stærk forankring i virksomhedens kerneforretning og sker ud fra devisen om, at det sociale ansvar skal løftes som en integreret del af virksomhedens kerneforretning. For en servicevirksomhed med 7500 medarbejdere, der dagligt leverer services til en lang række kunder, er mennesket naturligt i centrum, og er derfor samtidig det helt fundamentale omdrejningspunkt for CSR-arbejdet i ISS.

Mangfoldighed til fordel for den enkelte, virksomheden og samfundet
ISS har på den baggrund særligt markeret sig på områderne mangfoldighed og inklusion, hvor der er blevet arbejdet målrettet med at udvikle koncepter og sætte dagsorden på en række områder med stor relevans for samfundet, virksomheden og ikke mindst medarbejderne. ISS arbejder målrettet med at hjælpe udsatte ledige ind på arbejdsmarkedet, hvor virksomheden senest har været på banen i forhold til den aktuelle flygtningekrise, hvor ISS pt har flere en 100 flygtninge i virksomhedsrettede forløb mhp. både at hjælpe det enkelte menneske med at blive selvforsørgende og at sikre engageret arbejdskraft til ISS.

Drevet af et stærkt engagement for forretningsdrevet CSR
Med en uddannelsesmæssig baggrund som advokat og en MBA fra Henley Business School har Lotte Hjortlund Andersen en stærk analytisk og kommerciel profil. Kombineret med en lang erfaring inden for ledelsesudvikling og HR har hun en solid baggrund til at drive CSR i en virksomhed med mange stakeholders og med et stærkt kommercielt fokus. Men erfaring og uddannelse kan ikke stå alene – kåringen som en af verdens mest indflydelsesrige CSR-ledere er således også forankret i Lottes store passion og stærke engagement for forretningsdrevet CSR. 

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere