Event

Mød fynske ledere der får værdi ved at fastholde seniorer

Cabi

www.cabiweb.dk/

  • cabi@cabiweb.dk
  • 86 12 88 55
  • Åboulevarden 70, 3 · 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 05.10.2021
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Kerteminde
Tilmeld  

Få viden og inspiration fra fire virksomheder, som har haft succes med at rekruttere og fastholde seniorer. Måske kan deres evner og kompetencer skabe værdi for netop din virksomhed? Arrangementet foregår i Kerteminde og er helt gratis.

Få viden og inspiration til at rekruttere og fastholde seniorer

Medarbejdere på +50 år kan være en stor styrke og bidrage med bred livserfaring, stabilitet og arbejdskraft i brancher, der er truet af mangel af arbejdskraft på sigt.

Deltag som virksomhed og få indsigt i, hvordan man lykkes med at etablere en bæredygtig rekrutteringspraksis, der sikrer ressourcer og kompetencer på lang sigt for jeres virksomhed.

Til arrangementet vil fire virksomheder fortælle om deres erfaringer med at rekruttere og fastholde seniorer. De vil også give jer viden og inspiration til jeres rekrutterings- og fastholdelsesproces. 

Til arrangmentet får du:

  • Erfaringer og tips fra fire andre virksomheder, der deler ud af erfaringer med at ansætte og fastholde seniorer i virksomheden.
  • Viden om hvad der har betydning for virksomheder.
  • Netværk og sparring.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet

 

Tags: Cabi

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere