09.11.2018 | Navnenyt

Mads Steffensen tiltræder UNICEF Danmarks præsidium: ”Det handler om børnene – det vigtigste vi har”

Når han laver Mads & Monopolet, er det en helt anden type problemer, han løser. Men nu vil han gerne hjælpe verdens børn sammen med UNICEF:

”Jeg har valgt at være aktiv for UNICEF, fordi det handler om børnene – det vigtigste vi har, og jeg har lyst til at gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe de svageste. Jeg har selv rejst rundt i blandt andet Haiti og set, at der virkelig er store behov”.

Mads Steffensen tiltræder UNICEFs nye præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Kasper Holten, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Thomas Kirk Kristiansen, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken, Anne Glad og Kasper Hjulmand.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere