06.03.2018 | Navnenyt

Malene Thiele ny CSR-chef i Dansk Erhverv

Det bliver Malene Thiele, der overtager rollen som CSR-chef i Dansk Erhverv og dermed skal arbejde for, at CSR bliver konkret og relevant for virksomhederne, så det styrker vækst og konkurrencekraft. Den opgave overtager hun fra Morten Lehmann, som rykker til Global Fashion Agenda. Malene kommer med erfaring fra både privat og offentlig sektor. Senest var hun ansat i Erhvervsstyrelsen, hvor hun arbejdede med erhvervsudvikling bl.a. med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Derudover har hun erfaring fra stillinger som CSR-rådgiver i Københavns Lufthavne A/S og i Telenor Danmark. Malene Thiele tiltrådte stillingen d. 1. marts 2018. 

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere