19.12.2017 | Navnenyt

Malou Aamund ny formand for MUDP

Malou Aamund

Malou Aamund er udnævnt til ny formand for Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrations Program (MUDP), et program under Miljø- og Fødevareministeriet, der støtter projekter, der fx kan rense vand eller luft, mindske kemikalietrykket, genanvende affald eller på andre måder gavne miljøet. Malou Aamund glæder sig til at komme i gang med arbejdet, vel vidende at hun og resten af bestyrelsen står med en vigtig opgave i de kommende år.

"Danmark ligger helt i front inden for miljøteknologi, og det er en position, der skal forsvares og udvikles. Jeg glæder mig meget til sammen med den øvrige bestyrelse at være med til at sætte yderligere fokus på det miljøteknologiske område," siger Malou Aamund.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere