Event

Matchmaking-workshop om partnerskaber for Verdensmålene

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 10.12.2018
Start tidspunkt: 13:00
Sted: Dansk Erhverv, Børsen, København
Tilmeld  

Kom til matchmaking workshop og gå i dialog med Red Barnet, CARE Danmark, Dansk Handicap Forbund, NEPCon, Dansk Flygtningehjælp, Skovdyrkerne, Sex & Samfund og Folkekirkens Nødhjælp samt andre aktører om fremtidige partnerskaber med fokus på verdensmålene

Ønsker du at udvikle partnerskaber, der understøtter arbejdet med Verdensmålene? 
 

Så kom til match-making workshop og gå i dialog med Red Barnet, CARE Danmark, Dansk Handicap Forbund, NEPCon, Dansk Flygtningehjælp, Skovdyrkerne, Sex & Samfund og Folkekirkens Nødhjælp og mange andre aktører om fremtidige partnerskaber med fokus på specifikke Verdensmål. 

Igennem speed-dates kan du identificere nye samarbejdsmuligheder og gå i dialog om, hvordan et fremtidig partnerskab kan være med til at fremme bæredygtighed i globale værdikæder og handel med udviklingslande.
 

Dét får du ud af dagen:

  • Case-eksempler på, hvordan samarbejde og partnerskaber kan skabe forretningsmæssig værdi og bidrage til at indfri et eller flere af Verdensmålene.
  • Forståelse af hvordan målrettet arbejde med partnerskaber, ansvarlig virksomhedsadfærd og FN’s Verdensmål kan bidrage til at fremme ansvarlige værdikæder og bæredygtig vækst i udviklingslandene.
  • Identificer nye samarbejdsmuligheder og samarbejdspartnere for fremtidige partnerskaber om specifikke Verdensmål
  • Hør pitches fra potentielle partnere og deltag i speed-date sessioner for at tydeliggøre, om der er et match
  • Viden om støttemuligheder til at realisere dine partnerskabsambitioner og skabe impact ude i verden, herunder i Danidas Market Development Partnerships program.


Der vil være et særligt fokus på ansvarlige værdikæder og bæredygtig vækst i udviklingslandene. Ræpresentanter fra erhvervslivet og internationale organisationer har fortrinsret.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere