Medarbejder

Medarbejder

Amazon-ansatte protesterer over virksomhedens klimaindsats

Over 1000 ansatte i logistikvirksomheden udtrykte onsdag deres utilfredshed over arbejdsforhold og den foreløbige indsats for at nå klimamålene.

Medarbejder

Anlægsgartner Gottlieb A/S ansætter ny Chef for Grøn Omstilling

”Vores fagfolk er – og skal blive ved med at være blandt branchens mest veluddannede inden for bæredygtighed og biodiversitet. Derfor har vi været på udkig efter nogle særlige kompetencer til at stå i spidsen for vores team af rådgivere,” lyder det fra Tobias Røndbjerg, der er salgs- og driftsdirektør for Service og grønne udbud hos Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Indhold fra partner

Medarbejder

Flere og flere seniorer oplever diskrimination på det danske arbejdsmarked

Det er ikke så nemt at blive ældre på det danske arbejdsmarked. Alder er nemlig den faktor, der diskrimineres allermest på, når arbejdsgivere skal ansætte nye medarbejdere.

Medarbejder

Byggeriets Samfundsansvar opruster med ny stærk CSR-profil

Nadia Sander Strange træder ind i Byggeriets Samfundsansvars sekretariat som ny projektleder med en stærk praksisnær forståelse for bæredygtighed i byggeriet. Nadia kommer fra en stilling som CSR-ansvarlig og bæredygtighedsleder hos CCO Arkitekter.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere