Medarbejder

Medarbejder

Flere danskere vil bandlyse mails efter arbejdstid

I en vestjysk virksomhed må man ikke sende mails efter arbejdstid. En tendens, som flere danskere efterspørger, når det kommer til virksomheders fokus på trivsel i arbejdslivet. Det viser en ny undersøgelse.

0 kommentarer

Medarbejder

Novo Nordisk Fonden øger støtte til barsel – vil fremme diversitet og lige muligheder

Novo Nordisk Fonden har besluttet at dække institutioners merudgifter, når en af fondens bevillingsmodtagere går på barselsorlov. Målet er at fremme diversitet og lige muligheder for alle på arbejdsmarkedet.

0 kommentarer

Medarbejder

Elis baner vej for, at lederne tillidsfuldt kan spille hinanden bedre

Alle ledere er forskellige – men tænk nu hvis de bare kunne ringe til deres modsætning, når de i hverdagen havde brug for et godt råd fra én med helt andre lederkompetencer. Dét gør Elis’ (tidl. Berendsen) ledere for at gøre sig selv og hinanden bedre.

Indhold fra partner

Medarbejder

Store virksomheder har diversitet på højde med klimainitiativerne

Ny undersøgelse viser, at flere og flere af landets store virksomheder prioriterer diversitet lige så højt som bæredygtighedsinitiativerne. Arbejdet daler dog jo færre medarbejdere virksomhederne beskæftiger.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere