Medarbejder

Medarbejder

Kun én kvindelig direktør tilbage i Danske Bank

Danske Bank har af flere omgange sat nye mål for ligestilling i deres ledelse. Nu tager banken et skridt tilbage, når det kommer til den øverste ledelse, hvor to kvindelige direktører ud af otte bliver til én.

Medarbejder

”Det jeg laver, skal give mening, ellers er det lige meget”

Unge med autisme kan få succesoplevelser både fagligt og socialt på arbejdspladsen, hvis de får den rette hjælp. Martin Hvidsteen er en af dem. Han er 25 år gammel, og er efter et 8 måneders praktikforløb nu fastansat i en flexjob ordning hos Modern Workplace-teamet i Atea Consulting. Martin gør ikke gerne noget, som ikke giver mening – der skal ske noget, og der skal være fremdrift.

Indhold fra partner

Medarbejder

Forebyggelse af stress: Carl Ras går forrest i forskningsbaseret pilotprojekt for at styrke trivsel på arbejdspladsen

Nyt pilotprojekt har undersøgt sammenhængen mellem mental træning og aktivitet i hjernen.

Indhold fra partner

Medarbejder

Stort nyt studie: Kvinder tjener stadig mindre end mænd selv i samme job

Når mænd og kvinder er ansat i samme job på samme arbejdsplads, tjener kvinder stadig gennemsnitligt syv procent mindre end mændene. Det viser et nyt og stort internationalt studie, som CBS har deltaget i på vegne af Danmark.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere