Jobopslag

Medarbejder med interesse for CSR, selskabsret og virksomhedsregulering

Erhvervsstyrelsen

www.samfundsansvar.dk

  • samfundsansvar@erst.dk
  • 35291000
  • Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17, , 2100 København Ø
Se profil  
Stilling: Medarbejder med interesse for CSR, selskabsret og virksomhedsregulering
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 13.11.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 31.10.2018
Søg job  

Brænder du for CSR, selskabsret og virksomhedsregulering, og vil du bidrage til at skabe gode vilkår for danske selskaber og virksomheder? Er du derudover udviklingsminded, omstillingsparat og digitalt orienteret? Så er du måske vores nye kollega i Team Virksomhedsregulering i Erhvervsstyrelsen.

Bliv en del af et team med fokus på virksomhedsregulering i bred forstand  
Team Virksomhedsregulering er en del af området Erhvervsregulering, som arbejder for at sikre gode erhvervsvilkår gennem effektiv erhvervsregulering. Området beskæftiger sig med virksomhedsregulering i bred forstand lige fra selskabsret til soft law, herunder CSR, Corporate Governance og kvinder i ledelse. 
 
Team Virksomhedsregulering søger en medarbejder, som har lyst til at være beskæftiget med soft law, herunder internationale CSR retningslinjer, Corporate Governance og kvinder i ledelse samt general erhvervsregulering herunder selskabsret, næringslov, mv. Du vil hovedsageligt være beskæftiget med at sekretariatsbetjene Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI), som er det danske nationale OECD kontaktpunkt Sekretariatets opgaver består primært i klagebehandling samt udvikling og gennemførelse af informationsindsatser, herunder konferencer, vejledninger, mv. Der vil desuden være mulighed for deltagelse i internationale fora i både FN, OECD og EU. Derudover vil du være beskæftiget med regulerings- og udviklingsprojekter indenfor selskabsret og virksomhedsregulering i bred forstand samt ministerbetjening og lovgivningsarbejde. 
 
Du vil indgå i et team med høj faglighed og fokus på kvalitetssikring, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger. 
 
Engageret, initiativrig og digitalt orienteret  
Din uddannelsesmæssige baggrund er cand. jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende samfundsvidenskabelig videregående uddannelse.  
 
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med internationale CSR-retningslinjer, sekretariatsbetjening, selskabsret, virksomhedsregulering eller lovgivningsproces generelt, men det er ikke et krav. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med lovarbejde fra andre dele af centraladministrationen eller viden om selskabsret fra advokatbranchen eller en stilling som in-house jurist. 
 
Som person er du struktureret, samarbejdsorienteret og udadvendt. Du skal kunne lide at arbejde i et højt tempo, hvor der samtidig er stor fokus på faglighed og kvalitet. Derudover skal du ikke være bange for at føre ordet i en forsamling (heller ikke på engelsk).  
 
Om os 
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på vores lokation på Langelinie Allé.   
 
Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder. 
 
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  
 
Om ansættelsen 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil som udgangspunkt være som fuldmægtig, men for den rette kandidat kan indplacering som specialkonsulent være en mulighed. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. 
 
Interesseret? 
Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning via "Søg stilling"-knappen i boksen til højre eller via ansøgningsmodulet på www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 13. november kl. 12
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48. 
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere