Event

Menneskerettigheder og erhverv – fra princip til praksis for danske virksomheder

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 14.06.2021
Start tidspunkt: 14:00
Sted: DI, H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V
Tilmeld  

14. juni afholdes stort fælles event om ”Menneskerettigheder og erhverv – fra princip til praksis for danske virksomheder” – og du er inviteret!

FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv blev vedtaget for 10 år siden for at opfordre og støtte virksomheder til at respektere menneskerettighederne samt sikre bæredygtig udvikling. For at markere det inviterer Dansk Industri i samarbejde med Institut for Menneskerettigheder, Erhvervsstyrelsen, og Global Compact Network Denmark til en konference, hvor også den danske version of FN´s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv vil blive præsenteret.

I en mere og mere globaliseret økonomi påvirker det danske erhvervsliv mulighederne og velstanden i de lande, vi handler med. Det er derfor afgørende, at danske virksomheder dagligt kan omsætte FN’s retningslinjer i praksis til at skabe positiv forandring for både mennesker og samfund, samtidig med at det forretningsmæssige fokus bevares.

Eventet finder sted den 14. juni kl. 14-16:30 i Industriens Hus med mulighed for online deltagelse, og vil have fokus på virksomhederne fremskridt de seneste år, og hvordan vi kan komme endnu længere.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere