09.11.2018 | Navnenyt

Mette Dyhr ny direktør for erhvervspartnerskaber og innovation i UNICEF Danmark

Mette Dyhr er tiltrådt som direktør for UNICEF Danmarks partnerskaber med danske virksomheder og innovation, og det er for at bruge sine kompetencer for verdens børn:

”UNICEFs arbejde for børn rammer mig både som menneske og som del af denne her verden: børnene er vores fremtid, og jeg vil gerne støtte op om, at alle børn får en fair chance. Derfor bliver min fornemmeste opgave at finde ud af, hvor vi bedst kan koble UNICEFs arbejde til de mange danske virksomheder, der gerne vil gøre en forskel”.

Mette Dyhr kommer til UNICEF Danmark med en stærk kommerciel erfaring fra Danske Spil, Synoptik og Irma og med passion for bæredygtighed fra den socialøkonomiske butikskæde Social Foodies, som hun nu vil bruge til at kæmpe for verdens udsatte børn.

”Mine kompetencer kommer fra den kommercielle verden, hvor det handler om at vækste en toplinje og bundlinje, resultater og performance. Men dem glæder jeg mig til at bruge i den humanitære verden for UNICEF, som har så hårdt brug for midler til sit gode arbejde”. 

Mette Dyhr træder ind i UNICEF Danmark i en spændende tid, hvor partnerskaber mellem virksomheder og hjælpeorganisationer om projekter af fælles interesse er i en rivende udvikling. Hun glæder sig over, at FN’s Verdensmål har skabt en ramme og et nyt sprog, som gode partnerskaber mellem hjælpeorganisationer og virksomheder kan udspringe fra:

”FN’s Verdensmål er meget vigtige i sig selv, men de er også værdifulde, fordi de gør det meget konkret for virksomhederne, hvordan de kan være med til at hjælpe målene på vej”.

Mette Dyhr har indtil nu siddet på anden side af bordet, men nu ser hun frem til at bruge sin indsigt til at fremme UNICEFs arbejde for verdens børn i samarbejde med de mange danske virksomheder, som i stigende grad ønsker at indgå i meningsfulde partnerskaber:

”Heldigvis finder man i dag næppe én eneste virksomhedsleder, som ikke ved, at ansatte har brug for en anden grund til at gå på arbejde end at nå budgetter og præstere bedre end sidste år. Her kan vi bidrage med et af de bedste formål i verden – verdens børn”.

Bestyrelsesformand i UNICEF Danmark, Alfred Josefsen, byder Mette Dyhr velkommen:

”Virksomhederne er helt essentielle i vores kamp for at indfri Verdensmålene. Vi skal hele tiden arbejde for at udvikle gode samarbejdsflader med det danske erhvervsliv, og her vil Mette Dyhr med sin store erfaring fra danske virksomheder være en kæmpe ressource”.

Mette Dyhr bliver med sin tiltræden i UNICEF Danmark del af en ny direktion bestående af UNICEF Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen, kommunikationsdirektør Line Grove Hermansen og ligeledes nytiltrådte direktør for samarbejde med fonde, major donors og arv, Susanne Dahl.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere