15.09.2023 | Navnenyt

Mette Johansen er ny CFO i Viegand Maagøe

Mette Johansen, CFO i Viegand Maagøe

Rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe har ansat Mette Johansen som CFO. Hun får det overordnede ansvar for bl.a. økonomi og drift, som hun skal være med til at styrke i takt med virksomhedens fortsatte vækst. 

Mette Johansen kommer fra en rolle som økonomi- og administrationschef i Dansk Gasteknisk Center A/S. Der har hun på nærmeste hold arbejdet med den grønne omstilling, der også er Viegand Maagøes primære fokus.  

Mette Johansen har en cand. Merc regnskab, ledelse og personaleadministration fra CBS. Hun tiltrådte i sin nye stilling den 15. august.

CV 

2010-2023 Økonomi- og administrationschef i Dansk Gasteknisk Center A/S 

2008-2010 Økonomiansvarlig i Dansk Gasteknisk Center A/S 

2001-2003 Administrations- og økonomiansvarlig i Arkitektfirmaet Carsten Følsgaard A/S 

2001-2003 Administrationschef i Samkøb K/S  

1997-2001 Administrationschef i HH Supermarked 

1994-1997 Administrationsmedarbejder i HH Supermarked 

Mere fra Viegand Maagøe

Viegand Maagøe

http://www.viegandmaagoe.dk

Grøn omstilling sker i et møde mellem teknologi, finansiering, mennesker og adfærd. Derfor er Viegand Maagøe eksperter i de områder. I Viegand Maagøe skaber vi grøn omstilling Med teknisk rådgivning skaber vi maksimal værdi fra energi og materialer. Vi udvikler strategier, der omfavner den grønne omstilling. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere