Event

Miljøbrunch: Veje og ledninger

HORTEN

www.horten.dk

  • info@horten.dk
  • 33 34 40 00
  • Philip Heymans Allé 7
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 12.09.2019
Start tidspunkt: 9.00-12.00
Sted: Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup
Tilmeld  

Bliv klogere på de typiske udfordringer, der er forbundet med administrationen af veje og ledninger.

Der er for tiden stort fokus på de særlige regler, der gælder ved administration af veje. Det gælder både private fællesveje, hvor der kan være en række forskellige interesser og kompetencer involveret som f.eks. forholdet mellem kommunen og grundejerne samt de forskellige kompetencer, der varetages af kommuner som både vej- og planmyndighed.

Men det gør sig også gældende i forhold til offentlige veje, hvor særligt vejlovens bestemmelser om særråden kan give anledning til udfordringer.

Med udgangspunkt i eksempler fra praksis fokuserer vi på de typiske udfordringer, der knytter sig til administrationen af offentlige veje og private fællesveje, herunder:

  • Særråden på offentlige veje
  • Private fællesveje, herunder vejvedligeholdelse og vinterbekæmpelse samt betaling og vejret
  • Kommunalfuldmagtens indflydelse på vejforvaltningen.

Ud over administrationen af veje, er der for øjeblikket også stort fokus på ledninger, herunder især gæsteprincippet. Vi gør status på seneste retspraksis og administrative praksis på området og kommer derudover ind på tilgrænsende områder som f.eks. spildevandsselskabers tilslutningspligt ved byudvikling.

Målgruppe
Alle, der beskæftiger sig med veje i det daglige, herunder især medarbejdere i kommuner.

Forplejning
Der serveres morgenmad fra kl. 8.30.

Pris
Gratis

Tags: HORTEN

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere