MiljøForum Fyn

miljoforumfyn.dk/

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og Cirkulær Økonomi-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres indsats på miljø- og Cirkulær Økonomi. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk so…

Læs mere  

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og Cirkulær Økonomi-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres indsats på miljø- og Cirkulær Økonomi. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk som klæder dig på til opgaven. MiljøForum Fyn er for alle private og offentlige virksomheder, som ønsker at arbejde professionelt og systematisk med miljø, arbejdsmiljø, klima eller Cirkulær Økonomi.

I netværket møder du også din miljømyndighed – hvad enten det er kommunen eller staten. Tilsammen gør det MiljøForum Fyn til fynske virksomheders naturlige partner på miljø- og Cirkulær Økonomi. Det åbner for en hurtig og effektiv udvikling af din egen virksomheds muligheder - fordi du kan dele er-faringer med kollegaer fra andre virksomheder med samme udfordringer.

 

Events

Konference 23 Jan 2019

FN’s Verdensmål – vejen til bæredygtig forretning

FN har vedtaget 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling frem mod 2030. Stadig flere virksomheder og kommuner bruger verdensmålene som rammen for deres arbejde med en bæredygtig forretning, som styrker både virksomheden og FN’s målsætninger.

12.30-17.30 Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere