MiljøForum Fyn

miljoforumfyn.dk/

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og Cirkulær Økonomi-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres indsats på miljø- og Cirkulær Økonomi. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk so…

Læs mere  

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og Cirkulær Økonomi-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres indsats på miljø- og Cirkulær Økonomi. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk som klæder dig på til opgaven. MiljøForum Fyn er for alle private og offentlige virksomheder, som ønsker at arbejde professionelt og systematisk med miljø, arbejdsmiljø, klima eller Cirkulær Økonomi.

I netværket møder du også din miljømyndighed – hvad enten det er kommunen eller staten. Tilsammen gør det MiljøForum Fyn til fynske virksomheders naturlige partner på miljø- og Cirkulær Økonomi. Det åbner for en hurtig og effektiv udvikling af din egen virksomheds muligheder - fordi du kan dele er-faringer med kollegaer fra andre virksomheder med samme udfordringer.

 

Jobs

Marketing- og Event Manager til MiljøForum Fyn

MiljøForum Fyn – Industri søger en marketing- og event manager med flair for projektstyring, digital kommunikation og den gode historie.

Frist: 27.03.2019 Fyn

Marketing og Event Manager til MiljøForum Fyn

MiljøForum Fyn – Industri søger en marketing og event manager med flair for projektstyring, digital kommunikation og den gode historie.

Frist: 27.03.2019 Fyn

Navnenyt

Events

Workshop 10 Apr 2019

Workshop: FNs Verdensmål - kom godt i gang!

Hvordan kan du skabe vækst i din virksomhed, ved at arbejde med FN’s Verdensmål? Bliv introduceret til Verdensmålene og bliv guidet gennem en workshop med fokus på din virksomhed og de muligheder I har, når I arbejder strategisk med Verdensmålene.

11:30 Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere