Event

Miljømærker – vejen til bedre salg

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

  • kontakt@vuggetilvugge.dk
  • 2428 9369
  • Ingolfs Allé 39, 2300 København S
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 31.10.2018
Start tidspunkt: 11.00 - 12.00
Sted: Forum, København, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg
Tilmeld  

Kom til gratis ’learning session’ på Building Green og hør, hvordan I sælger med troværdig dokumentation for bæredygtighed og cirkulær økonomi med Cradle to Cradle produktcertificering.

Panelet fra 2017, da Vugge til Vugges learning session trak mere end 50 tilhørere.

Hvordan kan et miljømærke som Cradle to Cradle Certified styrke din markedsposition? Det vil to virksomheder, eksperten og assessoren forklare på denne ’learning session’. 

Learning Session holdes i forbindelse med messen for bæredygtigt byggeri, Building Green. 

kl. 11-12 onsdag 31. oktober 2018 i Forum, København.

Vugge til Vugge ApS er vært for seminaret, og direktør Annette Hastrup vil indlede med at fortælle, hvordan produktstandarden Cradle to Cradle CertifiedTM kan dokumentere virksomhedens arbejde med cirkulær økonomi. 

Herefter vil miljøeksperten Jakob Zeuthen give sit bud på miljømærkers betydning for virksomheders troværdighed og position i markedet. Jakob Zeuthen er miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv og medforfatter til bogen ’Mærk din forretning’. Det handler bl.a. om, at uvildige, tredjepartsverificerede miljømærker i stigende grad bliver brugt til at dokumentere, at man differentierer sig fra uambitiøs lovgivning.

Læs også: 5-6 gode grunde til at bruge miljømærker

Du kan i øvrigt vinde bogen 'Mærk din forretning' eller få særlig messerabat, hvis du deltager i denne learning session. Læs mere om det her.

Gode erfaringer fra praksis

Lone Ditmer, der er Marketing Manager i Dansk Wilton A/S, og Mads Røge, der er CSR- og miljøchef i Komproment ApS, vil bidrage med deres konkrete erfaringer med Cradle to Cradle certificering. 

Dansk Wilton har i sommeren 2018 opnået deres første Cradle to Cradle certifikat på tæppeserien Colortec RE:THINK. Det styrker virksomhedens troværdighed over for de mange kunder i hotel- og krydstogtbranchen, som efterspørger bæredygtige løsninger. Certifikatet giver i sig selv ekstra point til de kunder, der bygger efter byggestandarderne LEED og BREEAM.

Komproment er allerede nået langt i brandingen af deres Cradle to Cradle certificerede tag- og facadeløsninger, som især gør sig bemærket med design til adskillelse og materialepas.

Cradle to Cradle verificerer dermed Komproments arbejde med cirkulær økonomi og har blandt andet givet virksomheden adgang til præstigeprojektet Circle House. Produkterne er endvidere optaget i Googles database for bæredygtige byggematerialer, Portico.

Læs mere om Cradle to Cradle certificering.

Gratis tilmelding til Building Green nødvendig

Selvom seminaret holdes i forbindelse med en byggemesse, kan alle produktionsvirksomheder deltage og få noget ud af det.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men man skal være registreret som gæst på Building Green. Det er gratis og kan gøres forud på dette link.

FAKTA:

  • Vugge til Vugge er akkrediteret vurderingsorgan for Cradle to Cradle Products Innovation Institute, og må dermed gennemføre produkt- og procesevaluering efter den internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Standard.
  • En Cradle to Cradle certificering forpligter til et vedholdende arbejde med at udvikle og forbedre produkterne frem mod 100 procent positiv påvirkning af mennesker og miljø.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere