Miljøstyrelsen

Klima, miljø og energi

Virkemidler og forudsætninger: cirkulært og miljømærket byggeri

Miljøstyrelsens Center for Cirkulær Kemi netop udgivet en analyserapport, der blandt andet beskriver de virkemidler og forudsætninger, der øger chancen for at lykkes med cirkulært og miljømærket byggeri.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Den miljøbevidste bilvask sker i vaskehallen

Mange bilejere forbinder bilvask i indkørslen med en hyggelig beskæftigelse, når det er godt vejr, og solen skinner. Når vejret skifter, og det bliver koldt, vælger nogle så i stedet at køre i den lokale vaskehal. Og det er kun godt. For på den måde bliver miljøet forskånet for udledning af en række skadelige stoffer, der stammer fra bilen og ledes ud med spildevandet, hvis bilen bliver vasket hjemme på vejen.

Indhold fra partner

Supply chain

Dansk madspild sættes under ekstra lup

Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.

Klima, miljø og energi

Nyt innovationscenter sætter fokus på mindre kemi

Ingeniørvirksomheden Niras skal de næste tre år drive et innovationscenter under Miljøstyrelsen. Indsatsen har til opgave at hjælpe virksomheder med at reducere farlige kemikalier i deres produktion.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere