09.11.2018 | Navnenyt

Mogens Lykketoft tiltræder UNICEF Danmarks præsidium: ”Vi kan røre menneskers hjerter”

Mogens Lykketoft tiltræder UNICEF Danmarks præsidium. Med sig i bagagen har han mange års erfaring fra dansk politik og et stort engagement i FN’s arbejde fra tiden som formand for FN’s Generalforsamling.

”Der er ingen tvivl om, at UNICEFs arbejde for børn er der, hvor vi hurtigst kan røre ved flest menneskers hjerter og dermed få samlet de ressourcer, der skal til for at gøre verden bedre”

Gennem sit engagement i UNICEF Danmarks præsidium håber han, at han kan være med til at udbrede kendskabet til UNICEFs arbejde for verdens børn:

”Jeg kan forhåbentlig bidrage til, at endnu flere mennesker bliver opmærksomme på, at UNICEF gør et uvurderligt arbejde, som kan tåle at modtage større bidrag end det får nu”.

Mogens Lykketoft tiltræder UNICEFs præsidium sammen med Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere